Take your time girl
04 september 2015 
in Video
1 min. leestijd

Take your time girl

https://youtu.be/53sTQT7BMJQ

Deze prachtige video van Niels van Geusebroek maakt bij iedereen de tranen los.

Take your time girl is niet geproduceerd op de hartslag van een willekeurige ongeboren baby, maar op die van 538-nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood. Niels heeft het nummer geschreven naar aanleiding van een opdracht van 538 in het programma van Ruud de Wild. Hij had Niels de opdracht gegeven een nummer te schrijven op de hartslag van een baby en een week later kwam Niels op de proppen met ‘Take your time girl’. Hannelore kon het bij het horen van het nummer niet meer droog houden.

We kennen Niels van het tweede seizoen van ‘The Voice Of Holland’. Hij eindigde in de halve finale maar verkreeg toch grote bekendheid met zijn optredens. Zijn nieuwe single is zijn eerste solohit. Begin dit jaar scoorde hij wel een andere grote hit samen met Wildstylez en het nummer ‘Year Of Summer’. Deze eindigde echter net niet op één maar bleef op twee steken.

Als zwangere vrouw ben je gefocust op je zwangerschap en alles wat komen gaat. Je bent met de voorbereiding bezig: de kleertjes, babykamer, de meubels, voeding, hoe ga het aanpakken, kinderwagen, de bevalling…Het is niet altijd vanzelfsprekend dat je dit allemaal samen meemaakt en doet, met een partner, om verschillende redenen. En dat kan soms zwaar zijn, heel zwaar. De steun die je dan hopelijk ondervind van vrienden/vriendinnen of familie helpen hierbij je toch door moeilijke tijden heen te slepen en de moed te houden dat het allemaal goed zal komen. En als je die niet hebt, dan is deze site er voor jou, waar je terecht kunt. En als je naar dit nummer luistert, zal je ook denken aan het moois wat in je groeit en je straks een gelukkig mens bent met dat mooie wondertje in je armen. Luister bij de volgende echo maar eens goed naar de baby zijn of haar hartslag…Take your time girl (or boy) en ik verwelkom je straks in mijn warme armen…

Over de schrijver
Reactie plaatsen