Training Time for me

Omdat je meer bent en wilt zijn, dan alleen moeder

tuurlijk, je bent mega dankbaar voor je kind(eren), Maar waar ben je zelf nog? 

Is dit herkenbaar voor je: 


 1. Je bent meer aan het overleven dan aan het leven
 2. Het even heeft controle over jou in plaats van dat jij controle hebt over je leven
 3. Je bent continu de ballen in de lucht aan het houden en het leven haalt je heel vaak in
 4. Je doet veel vanuit de automatische piloot en steeds minder vanuit passie
 5. Je zit in een 'rat race' en komt niet toe aan jezelf
 6. Je wilt de situatie wel veranderen, maar je weet niet hoe of krijgt er geen grip op (en je bent zoooooo moe)
 7. Er zit nog onverwerkt verdriet, pijn en misschien wel woede in je maar er is geen ruimte om daarnaar toe te gaan
 8. Je mist de verbinding met jezelf en weet niet meer goed hoe je écht contact krijgt met jezelf
 9. Je energie level is low
 10. Er is amper tijd voor jezelf en je bent jezelf wel een beetje kwijt

hevig verliefd was ik op de vader van mijn dochter, maar ik zou snel van de roze wolk af donderen

Mijn vriendinnen zeggen me nu nog dat ik gewoon mezelf niet meer was, zo head over heals was ik op deze man. Ik herinner me nog de dag dat ik hem vertelde dat ik zwanger was. En ik herinner me ook nog de maandenlange strijd die hierna volgde. Wat was ik blij en gelukkig dat ik in verwachting was, maar wat brak mijn hart dat ik deze vreugde niet kon delen.


We maakten ruzie, we schreeuwden en het ene verwijt na het andere vloog de kamer rond.


Ik hield vol, want ik kon me niet voorstellen dat deze man zijn kind in de steek zou kunnen laten wanneer hij haar gezien had. Niets was minder waar. Hij verliet mij en nog erger, hij verliet onze dochter.


Hij trok de deur dicht om vervolgens nooit meer  achterom te kijken.


Gelukkig had ik mijn vaste baan nog. Ik kon in ieder geval mijn dochter en mij onderhouden. Op een warme dag, reed ik tijdens mijn zwangerschapsverlof naar kantoor toe en ik weet nog dat ik een gek gevoel in mijn buik had. Het klopte niet, dus ik besloot het gesprek stiekem op te nemen.


En mijn gevoel klopte. Mijn baas vertelde me doodleuk dat ze mijn contract wilde ontbinden en deed me een waardeloos voorstel om van mij af te komen.


Wat verlangde ik in die tijd naar mijn familie en vrienden die aan de andere kant van het land woonden. Inmiddels was Amsterdam na 10 jaar echt mijn thuis geworden, dus terug naar Nijmegen wilde ik niet. Maar wat was er een gemis.

Niet alleen qua gevoel, ook praktisch gezien. Want het was behoorlijk pittig om 24/7 voor mijn dochter te zorgen en ook nog eens zoveel pijn, woede en verdriet te voelen. 

Het eerste jaar van het leven van mijn dochter was een complete rollercoaster 

Ik voelde intens veel geluk met dit meisje in mijn leven, maar door alles wat er gebeurd was, was ik ook ontzettend kwaad. Ik was kwaad, ik was verdrietig en eerlijk gezegd was mijn hart gewoon compleet gebroken. En wat voelde ik me eenzaam.

Ik had het idee dat ik de enige in de wereld was die zich zo voelde. Wat miste ik die schouder om me heen, dat klankbord en de verbintenis.


Iedereen om mij heen leek gelukkig te zijn en overal werd ik geconfronteerd met gelukkige gezinnetjes. Er waren veel lieve mensen maar écht begrijpen deden ze het niet. Met een kleine baby voelde ik me aan huis gekluisterd en kwam ik de deur niet zoveel meer uit. En als ik die uitkwam, dan was het met mijn dochter.

Ik was 24/7 single mom geworden. Was dat nu dan het einde van mij als vrouw?

Begin 2014… Een nieuw jaar waarin ik terugkeek naar het eerste jaar van mijn moederschap. Een jaar waarin er totaal geen ruimte meer was voor mij als vrouw, een jaar waar de balans ver te zoeken was en een jaar waar ik –behalve van mijn dochter- maar weinig genoten had.


Ik weet nog dat ik 's avonds weer alleen op de bank zat en de zoveelste huilbui kreeg. Tranen rolden van mijn wangen en de pijn in mijn hart was verschrikkelijk. Ik voelde me alleen, eenzaam, verdrietig, boos en gefrustreerd. Toen besloot ik:


Dit is niet hoe mijn leven gaat zijn! Het begin van mijn (single) moederschap gaat niet het einde betekenen van mij als vrouw.

Het roer ging om

Ieder keerpunt in je leven begint met een keuze en daar op die bank, maakte ik de keuze. Ik ging me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik las het ene boek na het andere. Ik volgde een training mindfullness, ging naar de grootste ‘goeroe’ in de wereld Tony Robbins, liet mezelf coachen en -nadat ik jarenlang medewerkers en ondernemers had gecoacht- volgde ik zelf ook een opleiding tot disciplinair coach.


Eén van de belangrijkste dingen die ik deed en die zo weinig mensen durven. Ik ging naar mijn hart toe, ik durfde écht te voelen. Ik wilde al die shit van het verdriet, woede, eenzaamheid en pijn niet meer met me meedragen. 

Ik ontwikkelde een programma waardoor ik weer ging leven in plaats van OVERleven

dat programma deel ik met alle gescheiden & alleenstaande moeders die ook meer tijd & ruimte willen

Van alleen maar moeder, kwam ik weer in verbinding met mezelf en vond ik mezelf weer terug. Vanuit een uitkering, zette ik een succesvol bedrijf op. Vanuit eenzaamheid, leerde ik weer om helemaal van mezelf te houden. En van nooit voor mezelf hebben, creëerde ik een leven waarin ik mijn dromen volg én tijd & ruimte heb voor mezelf. 


Zo kan het ook: 

 • Je bent blij met wie jij bent en doet meer dingen voor jezelf
 • Je bent weer in contact met jouw dromen en hebt een plan hoe je die gaat realiseren
 • Je doorbreekt oude patronen en je zit lekker in je vel
 • Je sleept je pijn, je verdriet en je woede niet meer mee en je hebt een positieve mindset
 • Je bent omringd door een toffe inspirerende groep single moms die snappen wat jij meemaakt
 • Je geniet van het leven en bent lief voor jezelf
 • Je bent gelukkig met wie je bent en gunt jezelf meer tijd en ruimte voor jezelf
 • Je hebt controle over je leven
 • Je bent weer vrouw en in verbinding met jezelf
 • Je voelt je niet meer schuldig wanneer je iets voor jezelf doet
 • Je weet wie je bent, voelt je krachtig en je haalt meer uit jezelf en je leven
 • Je hebt afscheid genomen van gevoelens en gedachtes, die je niet verder helpen

Time for me training

De waarde van dit programma is €497

Hiermee ga je een verschil in jouw leven maken. Je leert hoe je tijd & ruimte voor jezelf neemt, hoe je afscheid gaat nemen van je pijn & verdriet, hoe je liever voor jezelf gaat zijn en jezelf weer terug vindt. Je maakt weer contact met je dromen en je leert hoe je stappen gaat ondernemen. En we gaan een mindset voor je creëren die je leven gaat veranderen.


Je komt in een besloten groep van single moms waar je kunt delen, je vragen kunt stellen en kunt vertellen. Alleen al deze groep is de investering al dubbel en dwars waard. Je komt in een fijne groep, waar we er voor elkaar zijn. Een stukje van je eenzaamheid weghalen door in deze groep te connecten, is onbetaalbaar.

Deze vrouwen gingen je voor:

Ik kan mijn terugkerende patronen nu doorbreken

“Ik heb van de training geleerd dat ik er niet alleen voor sta, dat ik er mag wezen en ook goed voor mezelf moet zorgen en dus ook “me time” mag hebben. Hiernaast heb ik inzicht gekregen in mijn terugkerende patronen, waardoor ik ze eerder kan doorbreken. Ik denk ook eerder aan mezelf, wat ik wil en waar ik behoefte aan heb.


Het is een hele fijne training, waar je ten eerste -ondanks dat je allemaal je eigen verhaal hebt- heel veel gemeen hebt met elkaar, dat schept een band. Myra is een hele fijne coach, ervaringsdeskundige, denkt graag mee en heel eerlijk en oprecht.


Deze training heeft mij meer geholpen, dan de 6 maanden die ik bij de psycholoog kwam. Die begreep mijn situatie en daarbij behorende “gevecht” niet.“

Cynthia van Laarhoven
Ik weet nu dat ik mag gaan voor mijn eigen geluk

“Ik vond de training heel erg goed omdat die veel punten wist te raken. Ik kon hierdoor mijn eigen gedrag en patronen herkennen en zien dat je dit anders kan doen.  Myra bracht de stof goed en ik vond het erg fijn dat het interactief was. Ik vind Myra een hele fijne duidelijke en eerlijke coach. Door haar ervaringsverhalen gaat de training leven.


Door Myra heb ik het besef gekregen dat ik moet gaan voor mijn geluk en niet te lang naar excuses moet zoeken waarom iets niet kan. 

De live dag was ook erg gezellig en leerzaam. Ik zou zeker de training aanraden. “

Maaike van Knol
Meteen na de training voelde ik rust en wist ik dat het goed zou komen
"Meteen na de training met Myra ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed.


Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb. Het komt goed. Het is goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken.


Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen."
Herma Molenaar
Door deze training heb ik zoveel geleerd over mezelf
“Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk. Je bent een prachtvrouw! Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk.


Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training. Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”
Christel Vermeylen
Ik heb inzicht gekregen in hoe ik kan vergeven

“Door de training heb ik inzichten gekregen over oude pijn en meer inzicht gekregen over hoe ik kan vergeven. Ik ben me bewuster van dingen en bewuster van het feit dat ik meer voor mezelf kan kiezen, liever voor mezelf kan zijn en meer grenzen kan stellen.


Het is een relatief goedkope en interactieve, menselijke manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Je hebt steun en herkenning aan en van het netwerk van andere alleenstaande moeders. Je kunt het thuis doen of eventueel op een moment dat het jou uitkomt.Je hebt minder het gevoel dat je er alleen voor staat.”

Moniek de Graaff
Ik weet nu weet hoe belangrijk het is om mezelf op te laden

“De is mooi training in elkaar gezet en belangrijke onderwerpen komen naar voren. Het heeft mij vooral veel bewustwording gebracht en inzichten gegeven. Je hebt me in laten zien dat het zó belangrijk is om jezelf op bepaalde momenten op te laden.


Ik ben er heilig van overtuigd dat gelukkige moeder gelukkige kinderen maken en uiteindelijk ben ik de enige die mijn kind een moeder kan geven die gelukkig is en van het leven geniet! So thanks powerwoman!”

Kim Abln

Online training time for me

Tijdelijk

1 betaling

€77,-
€197,--

De extra korting is hierin verwerkt

 • Je kunt direct starten
 • Je krijgt 8 weken lang iedere week een nieuwe training
 • Je hebt toegang tot de besloten Community waar gelijkgestemde single moms in zitten
Tijdelijk

4 TERMIJNEN

€21,-
€50,-
DE EXTRA KORTING IS HIERIN VERWERKT
 • Je kunt direct starten
 • Je krijgt 8 weken lang iedere week een nieuwe training
 • Je hebt toegang tot de besloten Community waar gelijkgestemde single moms in zitten
Tijdelijk

6 termijnen

€15,-
€30,-
DE EXTRA KORTING IS HIERIN VERWERKT
 • Je kunt direct starten
 • Je krijgt 8 weken lang iedere week een nieuwe training
 • Je hebt toegang tot de besloten Community waar gelijkgestemde single moms in zitten

Tijdelijke extra bonus: €120 EXTRA kortng

Als extra bonus krijg jij €120 EXTRA korting

KRIJG direct TOEGANG

Je kunt op ieder moment starten. Je krijgt dan 8 weken lang, iedere week een mail met hierin een nieuwe training, die je bekijkt in de besloten Community. Je hebt blijvende toegang tot de training en de Community. In deze Community zitten ook andere gescheiden & alleenstaande moeders, die in een gelijksoortige situatie als jou zitten. Je vindt er (h)erkenning, kunt vragen aan elkaar stellen en kan contact leggen met elkaar. deze trainingen krijg je

Deze vrouwen gingen je voor: 

Door de training ben ik milder voor mezelf geworden

“De training heeft mij geleerd om tijd te maken voor wat dan ook en dus ook voor jezelf, dit is een keuze. Ik heb geleerd dat ik oké ben en dat ik het waard ben. Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en overtuigingen. Door de training heb ik meer rust en ruimte voor mezelf en ben ik milder voor mezelf geworden. 


Voor alle single moms die de training misschien willen gaan volgen: Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent en je niet weet hoe je rust en ruimte voor jezelf krijgt en ook niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent naast dat je moeder bent.


Gun jezelf dan deze training van Myra. Zij helpt je in kleine stappen bewust te worden en geeft vele handvaten om niet langer te overleven maar weer voluit te leven en lief te zijn voor jezelf. ” 

Natasja Helder
Elke single mom zou zichzelf deze training cadeau 'moeten' doen

“Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf vrij te maken door te prioriteren of zelfs te agenderen. Als single mom ben je meestal zelf als laatste ‘aan de beurt’ en laat je makkelijk alle andere taken en vooral aandacht aan je kinderen voorgaan. Als je echter geen echte aandacht aan jezelf geeft is het moeilijker om je kinderen ook echt oprechte aandacht te geven en je te kunnen verbinden.

Ik ga nu veel bewuster met mijn tijd om en voel me minder schuldig als ik tijd aan mezelf besteed.


Elke single mom zou dit programma/deze training zichzelf cadeau ‘moeten’ doen! Het is zo makkelijk jezelf te vergeten, maar zodra jij jezelf op één gaat zetten, verandert alles om je heen.”

C. v/d H. 
Ik heb geleerd om meer bij m'n gevoel te komen

“Ik heb geleerd om meer bij mijn gevoel te komen en hierdoor meer tijd aan mezelf te besteden. Mijn grootste inzicht is dat ik nu weet waar mijn reacties op situaties vandaan komen en hoe ik dit kan aanpassen in positieve zin.

Mijn leven is in positieve zin veranderd doordat mijn kijk op situaties anders is geworden.


Deze training heeft mij geleerd dat je van jezelf mag houden, want alleen op die manier kan je een nog leuker persoon zijn voor je omgeving maar vooral voor jezelf.


Door de verhalen van de andere moeders voelde ik mij niet alleen met mijn gevoel. Het was fijn om erkenning te krijgen en gehoord te worden zonder dat er meteen een oordeel over je was.”

Marit

Natasja Hogendoorn

Met tranen in m'n ogen besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was

“Door de training leer je echt naar jezelf te kijken en kom je erachter wat je wilt . Met tranen in mijn ogen, besefte ik dat ik mezelf echt kwijt was door alles.


Door de training leer ik weer tijd voor mezelf te creëren door in oplossingen te denken. Kortom, een super training waarin je echt weer naar jezelf leert kijken, wat je dromen zijn, wat je zelf nu echt wilt en hoe je dat kan bereiken. Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.”

€ 197,-
€ 77,-

Online training tIme for me

 • Je kunt direct beginnen met de training
 • Je krijgt 8 weken lang iedere week een nieuwe training
 • Je krijgt iedere week een nieuw werboek
 • Je krijgt tussentijds motivatie & inspiratie mails
 • Je hebt toegang tot de besloten Community
 • Je behoudt altijd toegang tot de training
 • Iets meer over mij

  Mijn naam is Myra, ik ben 39 jaar oud en moeder van een dochter van 6 jaar. Ik voed haar vanaf haar geboorte volledig alleen op.

  Na mijn studie Human Resource Management heb ik een tijd in de recruitment gewerkt. Hierna ben ik voornamelijk teams aan gaan sturen als manager, waar het ontwikkelen van medewerkers mij het meeste aantrok. Het is dan ook niet gek dat ik -nadat ik Happy Single Moms opgezet heb- ondernemers ben gaan coachen & trainen in hun persoonlijke ontwikkeling én het opbouwen van hun eigen bedrijf. 


  In de tussentijd volgde ik verschillende cursussen, opleidingen en trainingen zoals NLP, Master Presenter en train de trainer. Ik ging naar (online) seminars zoals Tony Robbins en Marie Forleo. Maar ik bleef ook werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en onderging daarvoor veel coaching.

  In 2018 behaalde ik mijn diploma tot "multidisciplinair" coach, wat inhoudt dat ik meerdere coachtechnieken beheers. Hierdoor kan ik echt kijken naar jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loop. Door de verschillende technieken die ik beheers -zoals NLP, hypnotherapie, regressietherapie, systemisch werken en EMDR- kan ik een techniek gebruiken die het beste past bij jou.


  Naast de theoretische kennis die ik heb, ben ik natuurlijk ook ervaringsdeskundige. Ik stond ooit daar waar jij nu staat. Gelukkig heb ik mijn leven volledig om kunnen draaien en daar help ik jou ook heel erg graag mee.