The Rebound

Na een fikse ruzie en al een tijdje geen contact, kreeg ik een appje van m’n ex: “Ben je vanavond thuis? Ik wil met je praten en misschien kan ik je helpen in huis.” Ik was net verhuisd en kon eerlijk gezegd nog wel wat hulp gebruiken. Dus mijn antwoord was: “Oke!  Zie je straks.” Niet wetende wat ik kon verwachten, toch snel onder de douche gesprongen en mijzelf verzorgd. Even later ging de bel, de deur ging open en de woorden ‘hey schat, wat zie je er lekker uit’ vlogen mij tegemoet.

Ik gaf hem een verwaande blik en hield de deur open, zodat hij naar binnen kon komen. Ik stond aan het aanrecht en schonk hem wat te drinken in, toen hij plots achter mij kwam staan en mij vast pakte. Geschrokken bleef ik staan en 101 gedachtes gingen door m’n hoofd. Ik draaide mij snel om, duwde het glas drinken in z’n handen en liep vragend weg: “Ik dacht dat je kwam praten? Dus vertel wat je te zeggen hebt.”

Hij zette z’n glas neer en kwam naar me toe gelopen. Hij was een grote, brede man. Hij pakte mij vast en tilde mij zo de lucht in. Lachend keek hij me aan en zei: “Het enige wat ik nu nog wil is jou opeten.”

M’n lichaam begon te tintelen en ik kon m’n stoere houding niet meer vast houden, dus gaf ik mij over. Ik lachte hem toe, waarop onze lippen elkaar vonden. Na een hevige zoenpartij zette hij me op het aanrecht. Ik had nog niks in huis. Geen bed, geen bank, geen tafel. Helemaal niks! Mijn huis was nog leeg. Hoe gaan we dit doen was mijn gedachte. Gelukkig hingen er wel kranten voor het raam. Zo kon niemand mee genieten.

Langzaam haalde hij de knoopjes van m’n blouse los en begon m’n nek te kussen. De tinteling in m’n lichaam was nog sterk aanwezig.

Ik had het gevoel dat ik zweefde, door de zware ademhaling van hem in mijn nek, door zijn vingers die m’n been en lies streelden. Zijn vingers bereikte m’n broeksknoop en deze maakte hij los.

Ik tilde mijn kont omhoog zodat hij mijn broek uit kon trekken. Langzaam kwam zijn gezicht weer dichter bij de mijne. Zachtjes begon hij op mijn The Reboundonderlip te bijten. Ik trok zijn shirt uit en liet hem zijn broek uit trekken.

Dat meneer niet kwam om te praten was duidelijk te zien aan de aanwezigheid in zijn boxer. Met een harde ruk trok hij mijn slip kapot en tilde mij van het aanrecht af. Hij droeg me op zijn heupen al zoenend de gang op. Hij tilde mij hoger op zodat ik met mijn benen over z’n schouders zat. ‘Nu ga ik je op eten’ waren zijn woorden. Zijn tong streelde langzaam in mijn lies, steeds dichter naar mijn schaamschreek toe.

Met zijn stevige handen hield hij mijn billen vast. Uiteindelijk vond zijn tong mijn clitoris en kwam ik al snel bijna aan mijn hoogtepunt toe. Toen hij dit merkte, stopte hij en ging andere delen van mijn schaamschreek op zoeken.

Terug bij m’n clitoris hield ik het niet meer vol. Deze keer liet hij mij klaar komen en hij genoot er even hard van als ik. Ik voelde het aan zijn handen, hoe stevig hij mij vast had. Aan mijn ademhaling was het te horen en de kreunende geluiden zacht in zijn keel.
Langzaam liet hij mij zakken en stond ik met trillende benen voor hem. Ik drukte mijn gezicht tegen zijn borst aan en kwam weer op adem.

“We zijn nog lang niet klaar, kom” fluisterde hij zacht in mijn oor en pakte mijn hand vast en liep naar de badkamer toe, zette de douche aan en duwde mij met mijn rug tegen de muur aan.

Het heerlijk hete water stroomde over ons heen. Onze lippen zochten elkaar weer op en we zoenden hevig.

Hij tilde mijn been op en ik pakte mij vast aan zijn gespierde armen. Langzaam schoof hij bij mij naar binnen en begon zachtjes te stoten. Ik beet zachtjes op zijn lippen, waardoor hij steeds harder begon te stoten. Onze lippen lieten elkaar los en ontzettend geile kreunende geluiden kwam uit zijn mond. Hier door raakte ik nog meer opgewonden en merkte ook aan hem dat hij het niet lang meer vol hield.

Zelf zat ik ook weer tegen het punt aan om klaar te komen. Zijn diepe bruine ogen keek mij doordringend aan. Het enige wat ik nog uit kon brengen was: “Laat je gaan.”

Op dat zelfde moment hield ik het ook niet meer en kwam klaar. Ik voelde hem ook in mij klaar komen. Een vuurwerk show was er niks bij.

Hij liet m’n been zakken en zetten een stapje achter uit. Pakte de douche zeep van de grond af. Pakte m’n heup vast en draaide me om zodat ik met m’n rug naar hem toe stond. Hij begon m’n lichaam te wassen en naar dat hij klaar was , was het mijn beurt om hem te wassen. Uiteindelijk hebben we nog minstens een uur gedoucht en de avond gezellig afgesloten.

anoniempje xx

Wat was dat weer een bloedheet verhaal… The Rebound. Benieuwd naar nog meer hete verhalen? Elke maandag is het Naughty Monday…

Over de schrijver
Reactie plaatsen