This girl is on fire
30 januari 2017 
2 min. leestijd

This girl is on fire

2016 ligt al weer even achter ons. Een jaar waarin ik enorm persoonlijk gegroeid ben, en wat ik dit jaar nog steeds doe. Een jaar waarin ik begonnen ben met mezelf te ontdekken. Iets waar ik ook zeker mee door wil gaan. Er is heel veel gebeurd in het afgelopen jaar maar op andere gebieden ook heel weinig

Voor mijn gevoel ben ik met mijn scheiding net zo ver als 14 maanden geleden. Dat frustreert ook wel enorm.

Maar goed, ik ga het anders aanpakken. Mijn advocate werkt voor mij en ongeacht wat ze zegt, ik bepaal. Dus laat de rechter er maar over beslissen. Op deze manier schiet het toch niet op en ik wil er nu eindelijk ook ooit een eind aan maken.

This girl is on fire.

Zo heb ik afgelopen oud op nieuw doorgebracht met mijn twee zoontjes. En ik heb een heerlijke avond gehad. In het nieuwe jaar ben ik compleet out of my comfort zone gestapt en naar buiten gegaan met de jongens om naar het vuurwerk te kijken. Ze vonden het geweldig en daar is het toch ook om te doen. Wie weet wordt het nog wel wat met me.

Goede voornemens had ik ook gemaakt. Bezig zijn met de toekomst! Zorgen voor een nieuw thuis voor de jongens en mij staat boven aan mijn lijstje, en nee dat is niet altijd even makkelijk, zeker als je nog geen 1,5 jaar ingeschreven staat. Maar het gaat mijn grote project worden voor dit jaar. Het gene waar ik kei hard voor ga werken. Daarna ook op vakantie met de jongens. Ik wil naar het buitenland gaan met ze. De wereld ontdekken en ze laten zien hoe mooi onze planeet is.

Ook ga ik door met mijn eigen leven, afspreken met vrienden en vriendinnen. Lunchen en dagjes weg. Want ik ben niet alleen moeder van Ryan en Jayden maar ik ben ook nog ik. Een vrouw die er mag zijn. Iemand die ook dromen en wensen heeft en vanaf nu die dromen en wensen niet meer aan de kant zet. Dus ik ga alle gekke maffe dingen doen die ik wil doen, te beginnen met dadelijk samen met de jongens en een vriendin gaan eten.

Na jaren aan de zijlijn gestaan te hebben ga ik nu ook echt leven.

Ik ben er achter gekomen dat dit heel goed kan als single mama. Ik heb geen groot vangnet van oppassen, maar heb wel een vaste oppas waar ik enorm blij mee ben.

This girl is on fire.Een meid met een hart van goud, waarbij de kinderen zich op hun gemak voelen. Meestal als ik een avondje moet werken, maar ik wil vanaf nu ook af en toe eens een avondje weg met vriendinnen ofzo. Gewoon 1 keertje per maand. Lekker naar de bioscoop of gaan uit eten. En een avondje carnaval.

Dit wordt mijn jaar. Ik heb mezelf ontdekt. Ik leef. Geniet en ben niet te stoppen.

This girl is on fire.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen