Herken je dit? 

Je bent continu aan het vechten en aan het overleven

Het leven heeft controle over jou, in plaats van dat jij controle over je leven hebt

Je bent continu alle ballen in de lucht aan het houden

Je doet alles op de automatische piloot en steeds minder vanuit passie

Je bent niet waar je zou willen zijn in je leven

Het dagelijkse leven haalt je heel vaak in

Je zit in een 'rat race' en komt niet meer aan jezelf toe

Je wilt het wel veranderen, maar het lukt je niet om uit deze situatie te komen

Er zit weggestopte pijn, verdriet en woede in je

Je hebt bijna geen energie meer over

Je hebt amper tijd voor jezelf

Je bent jezelf kwijt

Dolverliefd was ik op de vader van mijn dochter…

Mijn vriendinnen zeggen me nu nog dat ik gewoon mezelf niet meer was, zo head over heals was ik op deze man. Ik herinner me nog de dag dat ik hem vertelde dat ik zwanger was. En ik herinner me ook nog de maandenlange strijd die hierna volgde. Wat was ik blij en gelukkig dat ik in verwachting was, maar wat brak mijn hart dat ik deze vreugde niet kon delen.

We maakten ruzie, we schreeuwden en het ene verwijt na het andere vloog de kamer rond.

Ik hield vol, want ik kon me niet voorstellen dat deze man zijn kind in de steek zou kunnen laten wanneer hij haar gezien had. Niets was minder waar. Hij verliet mij en nog erger, hij verliet onze dochter.

Hij trok de deur dicht om vervolgens nooit meer  achterom te kijken.

Gelukkig had ik mijn vaste baan nog. Ik kon in ieder geval mijn dochter en mij onderhouden. Op een warme dag, reed ik tijdens mijn zwangerschapsverlof naar kantoor toe en ik weet nog dat ik een gek gevoel in mijn buik had. Het klopte niet, dus ik besloot het gesprek stiekem op te nemen.

En ja hoor, mijn gevoel klopte. Mijn baas vertelde me doodleuk dat ze mijn contract wilde ontbinden en deed me een waardeloos voorstel om van mij af te komen.

Wat verlangde ik in die tijd naar mijn familie en vrienden die aan de andere kant van het land woonden. Inmiddels was Amsterdam na 10 jaar echt mijn thuis geworden, dus terug naar Nijmegen wilde ik niet. Maar wat was er een gemis.

Niet alleen qua gevoel, ook praktisch gezien. Want het was behoorlijk pittig om 24/7 voor mijn dochter te zorgen en ook nog eens zoveel pijn, woede en verdriet te voelen. 

Het eerste jaar van het leven van mijn dochter was een complete rollercoaster. Ik voelde intens veel geluk met dit meisje in mijn leven, maar door alles wat er gebeurd was, was ik ook ontzettend kwaad. Ik was kwaad, ik was verdrietig en eerlijk gezegd was mijn hart gewoon compleet gebroken. En wat voelde ik me eenzaam.

Ik had het idee dat ik de enige in de wereld was die zich zo voelde. Wat miste ik die schouder om me heen, dat klankbord en de verbintenis.

Iedereen om mij heen leek gelukkig te zijn en overal werd ik geconfronteerd met gelukkige gezinnetjes. Er waren veel lieve mensen maar écht begrijpen deden ze het niet. Met een kleine baby voelde ik me aan huis gekluisterd en kwam ik de deur niet zoveel meer uit. En als ik die uitkwam, dan was het met mijn dochter.

Ik was 24/7 single mom geworden. Was dat nu dan het einde van mij als vrouw?

Begin 2014… Een nieuw jaar waarin ik terugkeek naar het eerste jaar van mijn moederschap.

Een jaar waarin er totaal geen ruimte meer was voor mij als vrouw, een jaar waar de balans ver te zoeken was en een jaar waar ik –behalve van mijn dochter- maar weinig genoten had.

Ik weet nog dat ik s’avonds weer alleen op de bank zat en de zoveelste huilbui kreeg. Tranen rolden van mijn wangen en de pijn in mijn hart was verschrikkelijk. Ik voelde me alleen, eenzaam, verdrietig, boos en gefrustreerd. Toen besloot ik:

Dit is niet hoe mijn leven gaat zijn! Het begin van mijn (single) moederschap gaat niet het einde betekenen van mij als vrouw.

Ieder keerpunt in je leven begint met een keuze en daar op die bank, maakte ik de keuze. Het roer ging om! Ik ging me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik las het ene boek na het andere. Ik volgde een training mindfullness, ging naar de grootste ‘goeroe’ in de wereld Tony Robbins, liet mezelf coachen en -nadat ik jarenlang medewerkers en ondernemers had gecoacht- volgde ik zelf ook een opleiding tot disciplinair coach.

Eén van de belangrijkste dingen die ik deed en die zo weinig mensen durven. Ik ging naar mijn hart toe, ik durfde écht te voelen. Ik wilde al die shit van het verdriet, woede, eenzaamheid en pijn niet meer met me meedragen. 

Ik ontwikkelde onbewust een programma voor mezelf waardoor ik weer ging leven!

 

  • Van alleen maar moeder ging ik mezelf ook weer vrouw voelen en vond ik mezelf weer terug
  • Vanuit een uitkering zette ik een succesvol bedrijf op
  • Van eenzaamheid leerde ik van mezelf te houden
  • Van nooit tijd voor mezelf creëerde ik een leven waarin ik mijn dromen volg en tijd & ruimte voor mezelf heb

In plaats van overleven ben ik gaan LEVEN  

Wanneer jij dit ook wilt, dan kan ook jouw leven er na dit programma zo uit zien:

N

Je bent blij met wie jij bent

N

Je doet meer dingen voor jezelf

N

Je bent weer in contact met jouw dromen en hebt een plan hoe je die gaat realiseren

N

Je zit lekker in je vel

N

Je doorbreekt oude patronen

N

Je sleept je pijn, je verdriet en je woede niet meer mee

N

Je bent positief

N

Je bent omringd door een toffe inspirerende groep single moms die snappen wat jij meemaakt

N

Je geniet van het leven

N

Je bent lief voor jezelf

N

Je weet wat je wilt en gaat dit ook doen

N

Je hebt tijd en ruimte voor jezelf

N

Je bent gelukkig met jezelf

N

Je hebt controle over je leven

N

Je hebt een klankbord en hoeft het niet meer alleen te doen

N

Je hebt begrip van mensen die snappen hoe je je voelt

N

Je kunt alles delen

N

Je bent weer vrouw

N

Je voelt je niet meer schuldig wanneer je iets voor jezelf doet

N

Je hebt een positieve mindset

N

Je weet wie je bent

N

Je bent in verbinding met jezelf

N

Je voelt je krachtig

N

Je haalt meer uit jezelf

N

Je hebt afscheid genomen van gevoelens en gedachtes, die je niet verder helpen

N

Je haalt meer uit je leven

N

Je maakt nieuwe keuzes, waar jij blij van wordt

N

Je bent in contact met wie jij écht bent

De waarde van dit programma is €497

Hiermee ga je een verschil in jouw leven maken. Je leert hoe je tijd & ruimte voor jezelf neemt, hoe je afscheid gaat nemen van je pijn & verdriet, hoe je liever voor jezelf gaat zijn en jezelf weer terug vindt. Je maakt weer contact met je dromen en je leert hoe je stappen gaat ondernemen. En we gaan een mindset voor je creëren die je leven gaat veranderen!

Dit doe je in je eigen tempo in stappen die goed voor jou zijn. Er zijn iedere maand live online momenten, zodat je ook je vragen kunt stellen. 

Je komt in een besloten groep van single moms waar je kunt delen, je vragen kunt stellen en kunt vertellen. Alleen al deze groep is de investering al dubbel en dwars waard. Je komt in een fijne groep, waar we er voor elkaar zijn. Een stukje van je eenzaamheid weghalen door in deze groep te connecten, is onbetaalbaar

Je kunt dit programma alleen nu volgen voor €7 per maand! Of voor €47 per jaar, dat is nog geen €4 per maand!

Meteen na de training met Myra ervaarde ik een rust. Ik had op de dag zelf mijn missie voor het eerst goed vormgegeven en uitgesproken. De dag erna had ik het gevoel, nu komt het goed. Nu bijna een week later heb ik nog steeds het gevoel dat ik door de live trainingsdag een shift gemaakt heb. Het komt goed. Het is Goed. Ook het gevoel dat ik terug kan vallen op de goede energie en hulp van Myra geeft mij het vertrouwen in mijzelf dat ik eindelijk kan doorbreken met DAT wat ik te doen heb in dit leven, vanuit mijn Hart werken. Aan mijn missie werken. Myra is mijn coach en ik kan mij geen betere wensen. 

Herma Molenaar

Myra is een mooi mens, hardstikke betrokken, het enthousiasme straalt van haar af en ze geeft zowel goede coaching op strategisch als praktisch niveau.

Marleen Bosch

“Jouw training heeft mij de handvatten en de kracht gegeven om écht te gaan voor mijn missie, en die vooral helder voor ogen te hebben. Verder heb ik een onverwacht talent van mezelf ontdekt, namelijk dat ik in staat ben om heel goed de vertaalslag te maken van binnen naar buiten bij anderen.”

Daphne Tijsse

“Myra is een inspirerende & betrokken coach. Naast werken aan mijn bedrijf hebben we gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Door haar warme persoonlijkheid voelde ik me veilig en kon ik me open stellen. Hierdoor konden we snel tot de kern komen. Mijn blokkades en angsten werden aangepakt. Doordat Myra vragen stelde, me liefdevol confronteerde en eerlijk een spiegel voorhield, ontdekte ik waar ik tegenaan loop en wat mijn beperkende gedachtes zijn. Last but not least is ze is een hele prettige coach om mee samen te werken en door gecoacht te worden.”

Dina van Dijk

“Myra heeft een bijzondere energie waarmee ze de groep begeleidt, wat de groep veel veiligheid geeft en de leerervaring des te dieper is.”

Umahan Eren

“Dat vind ik zo mooi aan jou. Dat je je hart volgt. Te gek!! Daarom ben jij ‘echt’ voor mij. Een aantrekkelijke leider. Een inspirerend voorbeeld. ‘Gewoon’ omdat je doet waar je je goed bij voelt. Je hebt maar 1 leven, live it! Top lieve Myra!!”

Cynthia Kloosterman

“Wat heb ik veel geleerd over mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk. Je bent een prachtvrouw! Na een uur al, had ik vooral veel geleerd voor mezelf. Om te groeien en te durven kiezen voor mijn licht, hart en geluk. Daarom, dank je wel om zo’n prachtig inspirerend licht te zijn voor anderen, om je verhalen te delen en zoveel meer te geven dan ik me kon voorstellen toen ik me inschreef voor je training. Dank je wel Myra…vooral…om wie je bent! Je bent een prachtvrouw!”

Christel Vermeylen

Twijfel je nog of zie je nog wat beren op de weg? Dit zijn vragen die ik veel krijg:

Ik ben alleenstaande moeder, dus ik heb helemaal geen geld om dit te betalen.

Hoe fijn zou het zijn, wanneer je dát nooit meer hoeft te zeggen. Aan deze mindset gaan we in dit programma werken. Ik ga je leren hoe je meer positieve dingen aan gaat trekken. Wil je ook in meer flow leven? Dat ga ik je leren in de training. En wanneer het lastig voor je is om in één keer te betalen, geef ik je de optie om in delen te betalen.

Leuk idee: vraag je ouders of vrienden om je dit als Kerstcadeau te geven 🙂

Ik heb nu al geen tijd, hoe ga ik tijd voor dit programma creëren?

Wil je dat je leven zo blijft? Dat je achter de feiten aan blijft hollen? Dat er geen tijd & ruimte is voor jezelf en dat je maar blijft overleven? Dan is het een goed idee om deze reden te blijven gebruiken om het programma niet te gaan doen. Maar wanneer je wilt dat het leven er voor jou blijvend anders uit gaat zien, investeer dan wat tijd voor dit programma. Dan hoef je “ik heb geen tijd” gewoon niet meer te gebruiken. Dat klinkt fijn toch! (en met je tijd praktisch indelen, help ik jou)

Ik wil het wel gaan doen, maar als het nou helemaal niets voor me is?

Ik wil graag happy klanten, dus ik zal er alles aan doen om jouw happy te maken. Wanneer het toch niets voor je is, dan kun je dat met mij bespreken en kijken we naar een passende oplossing.

Ik ben er niet goed in om alles in mijn eigen tijd te doen, dus dan is het denk ik niets voor mij.

In dit programma ben ik jouw stok achter de deur! Iedere dinsdagavond om 20.30 uur hebben we online een afspraak met elkaar. Tijdens deze afspraak, geef ik via FB live de training en heb je ook nog eens de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Mis je de training een keer? Dat is natuurlijk jammer, maar geen ramp. Dezelfde week komt de opname in de Community te staan.

Ik loop al bij een psycholoog, is het niet een beetje veel? 

In mijn leven heb ik al heel wat psychologen ‘versleten’. Het heeft me geholpen, maar niet voldoende om een échte change in mijn leven te maken. Wat ik zelf altijd gemist heb bij een psycholoog, heb ik toegevoegd in dit programma. Je komt bovendien in een groep met gelijkgestemden en kunt ieder moment van de dag het contact opzoeken. Je hoeft dus niet te wachten tot de volgende ‘afspraak’. Dit programma is zeker een prachtige aanvulling, wanneer je bij een psycholoog loopt. 

Oh, ik twijfel zo!!!

Wanneer je twijfelt, moet je het gewoon niet doen. Je bent er misschien nog niet aan toe om jezelf meer tijd & rust te gunnen en om wat liever voor jezelf te gaan zijn. Waarschijnlijk heb je de balans in je leven wel gevonden, is het gemakkelijk voor jou om je dromen te volgen en voel je je volledig vrouw. 

Ik weet niet of dit wel echt iets voor mij is?

Wil jij verandering in je leven, of wil je dat het blijft zoals het nu is? Soms zijn de dingen die je spannend vindt, juist de stappen die je mag nemen. Het succes ligt buiten je comfortzone, niet erbinnen. Oftewel, als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg.

Wanneer je verandering wilt, ga dan samen met een enthousiaste groep single moms dit programma doen, zodat jouw 2019 er zoveel fijner uit gaat zien!

Gaan we het samen doen?

Je kunt dit programma alleen nu volgen voor €7 per maand of €47 per jaar