• Meer tijd & ruimte voor jezelf
  • Jouw dromen en jouw verlangens realiseren
  • Meer balans & controle over je eigen leven
  • Weer in contact komen met jezelf
  • Meer uit jezelf én je leven halen, ook als single mom
  • Meer delen met mensen die jou écht begrijpen, zodat je het niet allemaal alleen hoeft te doen!

OVER MYRA

In 2013 werd ik 24/7 single mom. Mijn familie woonde aan de andere kant van het land, ik werd onterecht ontslagen tijdens mijn verlof en de vader van mijn kind nam definitief de benen.

Na een periode van verdriet, pijn en ellende nam ik een keuze. Ik kon kiezen om mezelf te verliezen in het verdriet, of ik kon gaan staan voor mezelf en voor mijn dromen. Ik koos voor het laatste want ik wilde het mooiste voorbeeld voor mijn dochter zijn. 

5 jaar later heb ik een succesvol eigen bedrijf. Ik ben gediplomeerd coach en voor de verdieping volg ik een opleiding tot multidisciplinair therapeut. Ik voed mijn dochter volledig zelfstandig op en we doen heel veel leuke dingen samen zoals ieder jaar mooie reizen maken. Ik reis zelf ook regelmatig naar het buitenland, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen in internationale trainingen.

Ik volg mijn dromen en onderneem actie om die te realiseren. Maar bovenal; ik heb rust, ruimte en balans voor mijzelf. Omdat ik naast moeder ook ‘gewoon’ vrouw ben.

Wat ik zelf heb gerealiseerd, leer ik andere single moms. Ik weet wat er mogelijk is en hoe mooi zou het zijn, wanneer duizenden zelfstandige moms dit ook gaan ervaren! 

Wat is een gratis training?

Deze training krijg je van mij. Het is een manier om helemaal gratis kennis met mij te maken. Wil je hierna meer van mij leren dan kan dat. Zo niet, dan is dat ook helemaal oke.

Waar is de training?

De training is online, dus je kunt lekker thuis blijven. Je krijgt iedere dag een mail met hierin een video en een opdracht die je die dag kunt doen wanneer het jou uitkomt.

Waarom zou ik mee doen?
Je bent single mom, je houdt de ballen in de lucht, je rent van hot naar her en doet alles voor je kind. Maar… waar ben jij? Waar is de tijd voor jou, het contact wat je nog écht hebt met jezelf en het gevoel van weer even ‘vrij’ zijn?

 

Voel je je af en toe ‘gevangen’ in je leven en wil je graag verandering? Het gevoel van weer vrij zijn, meer tijd voor jezelf hebben en wil je ook wat meer aan jezelf denken door bijvoorbeeld weer eens aandacht aan jezelf, je dromen en verlangens te geven?
Wanneer is de training en hoeveel tijd kost het me?
Je ontvangt maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november een mail waar een opdracht bij hoort. Je kunt deze week een half uurtje reserveren om de opdracht te doen. Wanneer je alleen de (korte) video wilt kijken mag dat natuurlijk ook. Het meeste leer en ervaar je natuurlijk wanneer je de opdrachten doet. Op zaterdag en zondag kun je nog opdrachten doen die je in de week niet af hebt kunnen ronden.
Maandag 3 december om 20.30 – 21.30 uur geef ik een live Masterclass. Ik adviseer je om hierbij te zijn omdat ik hier de zesde en meest belangrijke stap deel. Ook deze Masterclass is gratis.

Gratis Training
In 6 stappen naar meer tijd, ruimte & balans voor jou als single mom

Het mag weer even om JOU draaien! Ruimte en tijd voor jou, voor jouw dromen en jouw verlangens. Hoe? Dat leer je in deze gratis training!

Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt binnen enkele seconden een mail met alle praktische zaken.