• Meer tijd & ruimte voor jezelf
  • Jouw dromen en jouw verlangens realiseren
  • Meer balans & controle over je eigen leven
  • Naast moeder ook gewoon vrouw zijn
  • Weer in verbinding komen met jezelf
  • Meer uit jezelf én je leven halen, ook als single mom
  • Meer delen met mensen die jou écht begrijpen, zodat je het niet allemaal alleen hoeft te doen!

OVER MYRA

In 2013 werd ik 24/7 single mom. Mijn familie woonde aan de andere kant van het land, ik werd onterecht ontslagen tijdens mijn verlof en de vader van mijn kind nam definitief de benen.

Na een periode van verdriet, pijn en ellende nam ik een keuze. Ik kon kiezen om mezelf te verliezen in het verdriet, of ik kon gaan staan voor mezelf en voor mijn dromen. Ik koos voor het laatste want ik wilde het mooiste voorbeeld voor mijn dochter zijn. 

5 jaar later heb ik een succesvol eigen bedrijf. Ik ben gediplomeerd coach en voor de verdieping volg ik een opleiding tot multidisciplinair therapeut. Ik voed mijn dochter volledig zelfstandig op en we doen heel veel leuke dingen samen zoals ieder jaar mooie reizen maken. Ik reis zelf ook regelmatig naar het buitenland, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen in internationale trainingen.

Ik volg mijn dromen en onderneem actie om die te realiseren. Maar bovenal; ik heb rust, ruimte en balans voor mijzelf. Omdat ik naast moeder ook ‘gewoon’ vrouw ben.

Wat ik zelf heb gerealiseerd, leer ik andere single moms. Ik weet wat er mogelijk is en ik wil dit duizenden zelfstandige moms zoals jij dit ook gaan laten ervaren! Je staat er niet alleen voor! 

Wat is een gratis training?

Deze training krijg je van mij. Het is een manier om helemaal gratis kennis met mij te maken. Wil je hierna meer van mij leren dan kan dat. Zo niet, dan is dat ook helemaal oke en dan hoop ik dat je veel aan de gratis training zult hebben.

Waar is de training?

De training is online, dus je kunt lekker thuis blijven. Je krijgt van maandag 26 november t/m vrijdag 30 november iedere dag een mail met hierin een video en een opdracht die je die dag kunt doen wanneer het jou uitkomt. Maandag 3 december 20.30 uur sluiten we af met een Live Masterclass

Waarom zou ik mee doen?
Je bent single mom, je houdt de ballen in de lucht, je rent van hot naar her en doet alles voor je kind. Maar… waar ben jij? Waar is de tijd voor jou, het contact wat je nog écht hebt met jezelf en het gevoel van weer even ‘vrij’ zijn?

 

Voel je je af en toe ‘gevangen’ in je leven en wil je graag verandering? Het gevoel van weer vrij zijn, meer tijd voor jezelf hebben en wil je ook wat meer aan jezelf denken door bijvoorbeeld weer eens aandacht aan jezelf, je dromen en verlangens te geven?
Wil jij er niet meer helemaal alleen voor staan en ook in contact komen met leuke andere single moms, doe dan ook zeker mee! 
Wanneer is de training en hoeveel tijd kost het me?
Je ontvangt maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november een mail waar een opdracht bij hoort. Reserveer iedere dag een beetje tijd om de opdracht te doen. Wanneer je alleen de (korte) video wilt kijken mag dat natuurlijk ook. Het meeste leer en ervaar je natuurlijk wanneer je de opdrachten doet. Op zaterdag en zondag kun je nog opdrachten doen die je in de week niet af hebt kunnen ronden.
Maandag 3 december om 20.30 – 21.30 uur geef ik een live Masterclass. Ik adviseer je om hierbij te zijn omdat ik hier de zesde en meest belangrijke stap deel. Ook deze Masterclass is gratis.