arrow_drop_up arrow_drop_down
Kan je Tinder even op mijn telefoon zetten?
30 september 2017 

Kan je Tinder even op mijn telefoon zetten?

Een gezellige avond bij een vriendin. Ze is 15 jaar ouder dan mij en net gescheiden. Ze heeft een dochter van 19 jaar die haar bij wijze van verboden heeft om op Tinder te gaan. Toch had ze zin en vooral behoefte aan aandacht. Random aandacht, niet meer en niet minder. Dus vraagt ze mij:”Kan je Tinder even op mijn telefoon zetten? “

Uiteraard kon ik dat. We hebben samen even een paar geschikte foto’s op haar profiel gezet en mijn vriendin begon met swipen. Als een echte beginneling genoot ze van iedere match. Haar ego kreeg de boost die ze zo nodig had. Ik nam ondertussen nog wat nipjes van mijn wijntje.

Ze had allerlei vragen over hoe dit werkte, hoe dat werkte en hoe ze kon chatten met mannen. Ik had Tinder ooit geprobeerd, maar vond het niet wat toen. Vleeskeuring en wanhopige mannen. Toch had ik wel even zin om met haar mee te lachen, dus zette het er ook op. Zonder verwachtingen, want ik zat eigenlijk niet te wachten op een man, laat staan een one night stand of dat soort “dates”.

Net als mijn vriendin had ik ook zo een paar matches te pakken. Met één man kwam ik in gesprek. Hij was op dat moment op vakantie met zijn dochter. Oh, kijk aan, dacht ik. Dat is leuk! Diezelfde avond vroeg hij of we verder konden op WhatsApp. Nou, dat kon nog wel even wachten dacht ik. De dag erna ging ik toch overstag.

De eerste date

We hadden eindeloze gesprekken, waarbij ik oprechte interesse voelde. Interesse in mijn leven en niet, zoals ik eerder wel eens heb ervaren, alleen maar naar wanneer ik zou kunnen afspreken. Na een week vroeg hij; ga je me nog mee uit vragen of zal ik de stap maar zetten?

Ik liet me niet kennen en vroeg hem uit. Ik was ook oprecht nieuwsgierig. Na even wat data afstemmen om vervolgens beiden oppas voor onze kids te gaan regelen, was het dan geregeld: onze eerste date staat gepland. Ik hoop van harte dat deze date net zo leuk gaat zijn als het contact dat we op WhatsApp hebben. Wish me luck!

En mijn vriendin? Die geniet nog van alle matches en leuke gesprekken op Tinder. Ze is me dankbaar dat ik Tinder op haar telefoon heb gezet. En ik ben dankbaar dat ze mij dit heeft gevraagd!

Zie ook: F*ck it, ik ga weer op Tinder.

Wat leuk voor Madelief en haar vriendin! Wij wensen beiden heel veel succes en vooral heel veel plezier! Date jij nog wel eens? 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies