Trollen zijn echt cool!
22 oktober 2016 
2 min. leestijd

Trollen zijn echt cool!

Trollen zijn echt cool! Haha, wat een titel eigenlijk. Maar echt, trollen zijn echt cool!

Hasbro-Trolls-Tweeling_Large_300DPIOnlangs werd ik door WarnerBros en Hasbro uitgenodigd om samen met mijn dochtertje naar de nieuwe bioscoop film “Trolls” te gaan. Nou serieus, tegenwoordig is het niet alleen voor kinderen leuk om naar een nieuwe kinderfilm te gaan, ik geniet er als moeder zijnde, ook stiekem van. Wat een te gek leuke film! Echt een film om vrolijk van te worden! Vrolijke kleuren, leuke muziek en een hoog ‘feel-good’ gehalte.

Mijn dochtertje van 3,5 keek haar ogen uit. Na de film kreeg ze nog een roze trollen tasje mee met geweldig leuk speelgoed wat Hasbro van de trolletjes op de markt heeft gebracht. Ik ga eerlijk zijn, mijn dochter heeft zelden zo hard moeten huilen omdat ze ergens weg moest, dan na deze middag. De hele fietsrit van Warner Bros naar huis, dikke tranen! De rest van de avond heeft ze alleen maar met haar trolletjes gespeeld, die zelfs mee naar bed gaan.Hasbro-Trolls-PoppysKroningszaal_300DPI (1)

Hasbro-Trolls-Pluche-PratendePoppy-main_16_300DPIEn voor de moeders die helemaal Anna en Elza klaar zijn, deze trollen gaan ervoor zorgen dat Anna en Elza niet meer de populairste speelgoedjes van je kind(eren) zijn 😉 Leuke tip dus ook voor Sinterklaas die volgende maand alweer in het land komt!

Oh, en een bezoekje aan de bioscoopfilm van de Trolls is dus echt een aanrader! Veel plezier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen