Vacature Happy Sinlge Moms
05 juni 2015 
4 min. leestijd

Vacature Happy Sinlge Moms

Wegens de grote groei van Happy Single Moms zijn wij op zoek naar een vrijwilligster die niet kan wachten om Happy Single Moms te ondersteunen. Wij zoeken iemand die gelooft in het concept en hier net zoveel passie in wil stoppen zoals wij. Iemand die dit voorlopig –net zoals ons- vrijwillig wil doen. Dit kan bijvoorbeeld iemand zijn die nu part-time werkt en meer wil werken, of iemand die helemaal niet werkt of een onderneemster die graag haar tanden in een snel groeiend bedrijf wil zetten. Wij zoeken een vrijwilligster met doorgroeimogelijkheden naar vaste baan:

Vrijwilligster die zich in wilt zetten voor Happy Single Moms

Over Happy Single Moms: 

Happy Single Moms is gestart op Facebook, waar we een community van inmiddels 9.000+ volgers hebben. Op onze website bloggen tientallen verschillende alleenstaande moeders over hun leven. Iedereen heeft een eigen verhaal en situatie. Zo zijn er bijvoorbeeld jonge & oudere alleenstaande moeders die bloggen, alleenstaande moeders die carrièregericht zijn of juist alleenstaande moeders die niet werken, alleenstaande moeders met een co-ouderschap of juist alleenstaande moeders die geen contact met de vader hebben en alleenstaande vrouwen die zwanger willen worden van een donor, alleenstaande moeders met pubers of juist met kleine kindjes en ga zo maar door. Ook publiceren wij artikelen van verschillende deskundigen en plaatsen we nieuwtjes in de vorm van bijvoorbeeld video’s..

Wanneer jij ons helpt met verder te groeien, dan willen wij onze successen graag met jou delen!

Taken & verantwoordelijkheden: 

 • Redigeren van blogs en artikelen;
 • Contact onderhouden met blogsters;
 • Bijhouden van marktontwikkelingen;
 • Diverse social media activiteiten (zoals Facebook, Twitter en Instagram);
 • Administratie, zoals het behandelen van inkomende e-mails;

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om haar eigen functie te creëren, kansen ziet en hierop inspeelt. Je kunt de functie dus zo leuk en uitgebreid maken als jij wilt! Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om zelf artikelen te schrijven, sales activiteiten te doen en andere initiatieven te nemen.

Jij bent: 

Een enthousiast persoon (bij voorkeur een alleenstaande ouder) die serieus mee wil werken aan het opbouwen van een snel groeiend bedrijf.

Je herkent jezelf in de volgende punten:

 • Initiatiefrijk;
 • Zelfstandig;
 • Proactief;
 • Enthousiast;
 • Loyaal;
 • Integer;
 • Taalkundig sterk (goede beheersing van de Nederlandse taal);
 • Kennis van Social Media (dit mag ook je privé social media zijn, zolang je wel wilt leren dit zakelijk in kunt zetten);
 • Je wilt graag leren & groeien;
 • Woonachtig in (of nabij) Amsterdam;
 • Je wilt minimaal 2 dagdelen tot 4 dagen werken.

Het is een enorme pre wanneer je kennis hebt van online marketing. Wanneer jouw CV niet aansluit, maar jij voelt dat jij wel geschikt zou zijn, dan staan wij open voor jouw motivatie.

Wij bieden: 

Je kunt deel uit gaan maken van de grootste organisatie gericht op alleenstaande moeders en alleenstaande zwangere vrouwen in Nederland en België. Wij willen groeien met jou en willen graag onze successen met jou delen. Je krijgt veel vrijheid en er is ontzettend veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast willen wij jou ook veel leren. Dus wanneer jij je graag wilt ontwikkelen op het gebied van online marketing, dan willen wij jou hier graag bij helpen. Wij streven ernaar dat we deze functie van vrijwilligster zo snel mogelijk om kunnen zetten naar een betaalde baan.

Wil jij reageren op deze vacature? 

Stuur dan een e-mail met zowel je CV als je motivatie naar: info@happysinglemoms.nl t.a.v. Myra de Wildt. Wanneer je vragen hebt, mag je ook altijd een e-mail sturen.

Hoewel dit (voor nu) een vrijwillige functie is, zoeken wij echt iemand die haar commitment aan Happy Single Moms wil geven. Reageer daarom alsjeblieft alleen als je samen met ons wilt groeien en een commitment voor langere tijd aan wilt gaan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen