Vacature alleenstaande moeder (INGEVULD)

Happy Single Moms is de grootste (en natuurlijk leukste ūüôā online community voor alleenstaande moeders in Nederlands-talige landen. In 2015 zijn we officieel van start gegaan en sindsdien hebben we mooie dingen neer kunnen zetten. Zoals een blogsite waar rond de 25 alleenstaande moeders voor bloggen, een ontmoetingssite waar alleenstaande moeders elkaar 1-op-1 kunnen ontmoeten en een community waar alleenstaande moeders onder andere elkaar vragen kunnen stellen, oproepen doen op samen af te spreken en spulletjes kunnen verkopen.

Omdat het onze missie is om de levens van minimaal 10.000 single moms positief te be√Įnvloeden, is het grootste gedeelte wat we doen gratis voor alleenstaande moeders. Aangezien er geld nodig is om een bedrijf te runnen, zijn wij¬†afhankelijk van ¬†advertentieverkoop.

Vacature alleenstaande moeder! Wij zijn per direct op zoek naar een:

Manager (/Partner)

Taken & verantwoordelijkheden: 

  • Het aansturen en trainen van het blog- en salesteam
  • SEO
  • Beheren van Facebook & Instagram
  • Beheren van de website en oplossen van IT-gerelateerde zaken
  • Plaatsen van diverse activiteiten op de website
  • Het zien van kansen en hierop inspelen
  • Het aangaan van samenwerkingen
  • En als jij nog andere leuke idee√ęn hebt, dan staan wij daar helemaal voor open!

Arbeidsvoorwaarden: 

Geloof jij net zo in Happy Single Moms zoals wij doen? Wil je Happy Single Moms graag naar een hoge plan trekken? Jouw inzet zal worden beloond in de vorm van aandelen. Heb je interesse? Dan vertellen wij jou daar meer over.

Momenteel zijn wij een salesteam aan het opzetten. Dit team bestaat uit een aantal Sales Representatives. Zij ontvangen van iedere verkoop een vast percentage. Dit zal ook voor jou ook gelden. Hoe meer we gaan groeien, hoe hoger jouw salaris zal zijn. Samen gaan we ervoor! Het is een investering, die afhankelijk van je inzet zeker beloond gaat worden.

Je krijgt daarnaast veel vrijheid en je kunt de functie invullen zoals jij zelf weet. Heb jij leuke ideeen die je uit wil voeren? Daar krijg je alle vrijheid in. We willen er samen met jou een groot succes van maken!

Interesse? 

Wij zoeken een gemotiveerd, enthousiast en energiek persoon die bruist van de idee√ęn. Je hebt ervaring in sales en bij voorkeur heb je kennis van SEO. Je bent vooral ondernemend en kan niet wachten om Happy Single Moms te laten groeien, zodat meer alleenstaande moeders geholpen kunnen worden. Je bent betrouwbaar en wilt een commitment aan gaan.

Jouw persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan jouw CV. Ben je momenteel werkloos of heb je een ‘gat’ in je CV, daar schrikken wij niet van af.

Je kunt je motivatie en CV sturen naar info@happysinglemoms.nl t.a.v. Myra de Wildt. We kijken ernaar uit!