Vakantie in een bungalowpark
27 mei 2015 
3 min. leestijd

Vakantie in een bungalowpark

Alleenstaande moeder en vakantie….

Heerlijk, wij hebben een weekje vakantie en gaan naar een bungalowpark. Ik heb me hier zo op verheugd en ik heb er zo ontzettend veel zin in. Dit keer gaat mijn moeder mee op vakantie, met in totaal 3 honden. Normaal ga ik eigenlijk altijd alleen op vakantie. Nou ja, alleen? Ik heb natuurlijk altijd het mooiste bezit altijd bij mij, mijn zoontje Rick! Maar nu had ik voor de gelegenheid mijn moeder uitgenodigd. We hadden een heerlijk huisje, met jawel, een bubbelbad en een vaatwasser. Wat een luxe!

We hebben lekker gezwommen en wat vond Rick dat heerlijk. Wanneer hij water zag begon hij al te lachen en binnen een paar uur wist hij waar de glijbanen waren hahahaha.

Ook zijn we na de kinderboerderij geweest en zijn we heerlijk uit eten geweest. We hebben natuurlijk heel veel ijsjes gegeten en de eendjes gevoerd.

Ik had ook echt tijd voor mezelf en wat was dat heerlijk! Iedere ochtend maakte ik een grote wandeling met de 3 honden en dan haalde mijn moeder Rick uit bed, ik vond dat zo heerlijk. Ik kon dan lekker even m’n zinnen verzetten en even aan niks denken. Ik had ook een fiets gehuurd en als ik s’avonds nog even weg wilde, dan kon dit. 1 dag is mijn nicht uit Zwolle gekomen en hebben we heerlijk non-alcohol coctails gedronken. Heerlijk was dat!Deze midweek weg, heb ik geen contact gehad met mijn ex en ik vond dit wel even prima zo. Toen ik weer terug kwam, lag er een brief te wachten van zijn advocaat. Zo voorspelbaar, normaal gesproken krijg ik dit via de mail, maar omdat ik al verwachte dat ik een brief zou krijgen, heb ik mijn advocaat gevraagd of hij dit niet naar mij wilde sturen. En jawel, mijn gevoel klopte, de eerste vakantiedag, had hij een brief gestuurd. Maar in ieder geval ben ik blij dat ik deze brief pas na mijn vakantie heb gezien, ik heb nu intens kunnen genieten

Vakantie in een bungalowpark

Een echte aanrader was het strand waar je ook met de honden heen mocht. Het was deze week heerlijk weer (vorige week was dat hahahah). Zodra Rick water zag, gaat hij in het water zitten, ook nu dus. Hahahaha, alleen had hij zijn zwemkleren niet aan maar zijn gewone kleren. Met als gevolg dat alles nat werd, en een lol dat hij had (zie foto). Ik heb heerlijk genoten van de rust, van het uitslapen en van het genieten van mijn mooiste bezit, RICK. Het vervuld me met trots dat hij zo snel groeit, hij is nog maar 1.5 en zit in maat 92. Momenteel zit hij in een enorme groeispurt.

Als Rick me knuffels en kusjes geeft smelt ik weg. Wat een schatje is het toch. Maar als ik dan kijk, merk ik dat ik ook steeds meer moet loslaten. Van een baby word hij een peuter, maar in mijn gedachten zie ik hem nog zo liggen als kleine baby.

Ik laat me niet kennen, 1 dag nadat ik terug was heb ik de vader van Rick uitgenodigd om te komen voor Rick. 

Ik zie mezelf als een super women met girl power! Ik weet het toch allemaal maar te regelen, ondanks mijn eigen gevoel, denk ik altijd in het belang van Rick!!

Liefs Maaike 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 27 May 2015

Precies, en hou dat gevoel vast. Goed dat je het gedaan hebt. En goed gekozen. Ik krijg ook nog vaak nare mails en smsjes, juist als ik weg ben. Gelukkig kan ik er steeds beter mee om gaan.Ik ben in de meivakantie met de kinderen naar een boomhut geweest. Als je kindje iets ouder is absoluut een aanrader!

Reactie plaatsen