Van zielig & alleen, naar blij & positief
18 juni 2015 
in Myra

Van zielig & alleen, naar blij & positief

Na een eenzame zwangerschap waarbij ik veel verdriet heb gevoeld omdat de liefde van mijn leven (dacht ik toen) niet volledig voor ons wilde kiezen, veel boosheid heb gekend en heel veel ruzie met mijn ex heb gehad verloor ik mijn baan. Stond ik dan… alleen met een klein baby’tje en zonder werk. Ik was boos! Ik voelde me alleen! Ik was verdrietig! Ik was negatief!

Mijn naam is Myra en ik word in juli 37 jaar. Mijn dochtertje Isabella is in mei 2013 geboren en is 3 jaar oud. In augustus 2014 heb ik Happy Single Moms opgericht, omdat ik vond dat er weinig tot niets was voor alleenstaande moeders in Nederland en België.

De vader van mijn dochter is niet betrokken in haar leven en dat is volledig zijn keuze. Ik heb mij hier heel lang verdrietig onder gevoeld. Ik was allereerst verdrietig omdat ik mezelf in de steek gelaten voelde. Ik heb mijn hele hart aan die man gegeven en ik hield zoveel van hem, hij liet mij (voor mijn gevoel) van de ene op de andere dag vallen. Natuurlijk was ik ook verdrietig voor mijn dochter, omdat haar vader niet in het leven van zijn eigen vlees en bloed wilde zijn. Daarnaast was ik ook heel erg boos, verweet ik hem van alles, heb ik veel haat gevoeld, wees ik met al mijn vingers die ik had naar hem en voelde ik mij dikwijls een slachtoffer.

Dat ik 24/7 alleenstaande moeder was, heb ik heel vaak als excuus gebruikt…

Als excuus waardoor heel veel dingen in mijn leven niet konden. Ik was negatief, ik hield amper van mezelf en ik dacht in beperkingen. Herkenbaar?

Vanaf dat mijn dochter een half jaar is ben ik het roer om gaan gooien en stapje voor stapje heb ik dat ‘negatieve’ leven achter me gelaten. Ik heb manieren gevonden en methodes ontwikkeld waardoor ik:

  • Mijn ex heb los gelaten
  • SUPER veel van mezelf hou
  • Mezelf te gek vind
  • Mijn passie kan volgen
  • Heeeeel veel leuke dingen doe in mijn leven
  • Positief ben
  • Me echt volledig in mijn kracht voel staan
  • Zelfs een nieuwe liefde heb gevonden (en dit keer geen ‘foute’ man, zoals al die mannen hiervoor, maar echt een goeie!)

Naast dat ik Happy Single Moms beheer, ben ik inspirator en coach ik alleenstaande moeders.

Ik help alleenstaande moeders hoe ze met hun gedachten hun eigen positieve leven kunnen creëren en zo hun dromen waar kunnen maken, van zichzelf houden, een nog leukere moeder zijn en volledig in hun kracht staan!

Dit doe ik door je te laten leren van mijn ervaringen, mijn fouten en vooral van mijn inzichten. Ik leer jou hoe het ook kan!

Myra de WIldt ProfileIk doe dit omdat ik geloof dat elke alleenstaande moeder een Happy Sinlge Mom kan zijn! Een Happy Single Mom is voor mij een geweldige powervrouw die alles uit het leven haalt en een fantastisch voorbeeld is voor haar kind(eren)

In mijn blogs (die vanaf volgende week iedere woensdag online staan) neem ik jou mee in mijn ervaringen en geef ik jou tips waar je direct iets mee kan. Zodat ik jou misschien al een heel klein beetje kan helpen naar een (nog) gelukkiger leven!

In augustus 2015 is het online trainingsprogramma voor alleenstaande moeders gestart

Gericht speciaal op jou als alleenstaande moeder, omdat je het bijvoorbeeld lastig vindt om dingen los te laten, onvoldoende van jezelf houdt, denkt dat je door het alleenstaande moederschap onvoldoende uit het leven haalt, negatief bent of boosheid en verdriet voelt. Mocht je hier interesse in hebben of hier meer over willen weten, stuur me dan een e-mail, dan kunnen we samen kijken of het iets voor jou is!

Met hele warme groet,

Myra

 

Ik ben heel erg benieuwd waar jij graag over zou willen lezen in mijn blogs en waar jij eventueel in gecoacht zou willen worden. Je kunt je bericht hieronder achterlaten, dank je wel! 

Over de schrijver
Mijn naam is Myra (40), moeder van een prachtige dochter van 7 jaar, founder van Happy Single Moms. Naast dit bedrijf heb ik een Coach & Therapie bedrijf "Mary I - Women & Love". Hier help ik vrouwen uit hun patroon van foute mannen en relatieverslaving te komen, het loslaten van hun ex en verlatingsangst te overwinnen.
Ellen
Door

Ellen

op 18 June 2015

Wat leuk om te lezen Myra! En uiteraard, ooit was dit voor mij ook heel herkenbaar! Turn the negative into positive! Liefs Ellen!

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hey Ellen, Jij kan dat ook geweldig goed, ik vind dat je dat heel mooi in je blogs terug leest! Liefs, Myra

Ingeborg
Door

Ingeborg

op 18 June 2015

Leuk en mooi om te lezen, en leuk idee dat online coachingsprogramma. Ik ben wel benieuwd naar waar jij als alleenstaande moeder tijd voor jezelf vandaan haalt. Om naar een feestje te gaan, te shoppen ofzo.

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hey Ingenborg, Dank je wel! Mooie vraag, daar zal ik binnenkort in een blog over gaan schrijven. Warme groet, Myra

Ellen M
Door

Ellen M

op 18 June 2015

Voor veel single moms waarschijnlijk heel herkenbaar. Vaak is er 'de vader' al dan niet in beeld. Gelukkig zit ik niet in die situatie. Sinds vier weken the most happy single mom van een prachtige dochter, met als vader een vast superlieve anonieme donor. Met die positiviteit zit het bij mij dus wel goed!

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hey Ellen, Gefeliciteerd met je dochter! Wat geweldig dat jij er zo positief instaat. Ik merk bij veel BAM-MAM's dat de instelling inderdaad anders is dan wanneer je als vrouw zijnde zwanger bent geworden van iemand die je kent. Dan wordt het persoonlijker. Plus dat wanneer je het bewust alleen gaat doen en daar dus echt voor kiest, je minder (of misschien wel niet) te maken hebt met emoties zoals boosheid, verdriet en teleurstelling. Geniet van je wonder! Warme groet, Myra

Marjon
Door

Marjon

op 19 June 2015

Myra, wat heb je dat mooi geschreven. Met heel veel plezier gelezen. Ga zo door meis! Ben benieuwd naar het online coachingsprogramma. Moeten we ook bij mij promoten! Xx

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hey Marjon, Dank je wel voor je lieve reactie! Leuk idee om het te promoten, dat vind ik natuurlijk geweldig. Hoe meer vrouwen ik kan helpen, hoe meer ik mijn missie kan leven! We hebben het er binnenkort over als we elkaar ontmoeten, ik verheug me erop! Liefs Myra

evelyne
Door

evelyne

op 19 June 2015

heel herkenbaar ik zit echt nog in de periode dat ik alleen maar kwaad kan zijn op hem om mij in de steek te laten tijdens mijn zwangerschap .De ene dag gaat al beter als de ander maar de dagen wanneer mijn dochter iets voor het eerst doet of vaderdag voel ik me echt kwaad op hem dat hij er niet is om de mooie momenten mee te maken .

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hey Evelyne, Heel herkenbaar, zo heb ik me ook heel erg lang gevoeld. Tot ik manieren heb gevonden om het los te kunnen laten, wat een verlichting! Wanneer je hulp zou willen hebben, dan mag je altijd een e-mail sturen naar info@happysinglemoms.nl. Warme groet, Myra

tamara k
Door

tamara k

op 19 June 2015

Herkenbaar zit er midden in. Zou zo graag van mezelf willen leren houden. En inzien dat ik wel een heleboel kan. Zoeken naar werk is zwaar als je denkt dat je nergens goed voor bent. Frustraties Reageer ik weer af op de Kids. Door te snauwen en me af te sluiten. Op dit moment zit ik op de bodem en weet ik niet waar ik het zoeken moet.

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hey Tamara, Heel erg herkenbaar. Het kan je zeker lukken, want als het mij lukt, dat kun je het ook! Wanneer je meer informatie wilt over het programma, dan kun je een e-mail sturen naar info@happysinglemoms.nl Warme groet, Myra

Sanne
Door

Sanne

op 19 June 2015

Hoe kan ik je mailen. Heb wat vragen erover. Groet Sanne

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hallo Sanne, Je kunt een e-mail sturen naar info@happysinglemoms.nl Warme groet, Myra

Nathalie
Door

Nathalie

op 19 June 2015

Heel goed bezig en super dat jij andere inspireert door jouw ervaringen te delen.

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hey Nathalie, Dank je wel! Ik vind het echt een privilege dat ik andere single moms kan inspireren! Warme groet, Myra

danielle
Door

danielle

op 19 June 2015

Zo herkenbaar jou verhaal. Ik probeer nu alles een plekje te geven. maar nog zoveel verdriet! maar alles voor mijn meisje

Happy Single Moms
Door

Happy Single Moms

op 19 June 2015

Hey Danielle, Ik weet het... Het doet echt pijn. Er gaat een wereld voor je open wanneer je door het verdriet heen bent, echt waar! Mocht je er zelf niet uitkomen, dan weet je mij te vinden. Heel veel sterkte en geniet van je meisje! Warme groet, Myra

Eline
Door

Eline

op 16 July 2015

Hai Myra, mooi geschreven. Ik zit nog midden in dit stuk: zoveel verdriet, onbegrip en frustratie en afronden lukt niet omdat de advocatenstrijd maar doorgaat vanuit mijn ex. Hij wilde weg, is weg maar probeert ons te "gijzelen" via procedures.

Deep
Door

Deep

op 8 August 2015

Life goes on, . When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one which has opened for us. Grt Deep

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down