Na een eenzame zwangerschap waarbij ik veel verdriet heb gevoeld omdat de liefde van mijn leven (dacht ik toen) niet volledig voor ons wilde kiezen, veel boosheid heb gekend en heel veel ruzie met mijn ex heb gehad verloor ik mijn baan. Stond ik dan… alleen met een klein baby’tje en zonder werk. Ik was boos! Ik voelde me alleen! Ik was verdrietig! Ik was negatief!

Mijn naam is Myra en ik word in juli 37 jaar. Mijn dochtertje Isabella is in mei 2013 geboren en is 3 jaar oud. In augustus 2014 heb ik Happy Single Moms opgericht, omdat ik vond dat er weinig tot niets was voor alleenstaande moeders in Nederland en België.

De vader van mijn dochter is niet betrokken in haar leven en dat is volledig zijn keuze. Ik heb mij hier heel lang verdrietig onder gevoeld. Ik was allereerst verdrietig omdat ik mezelf in de steek gelaten voelde. Ik heb mijn hele hart aan die man gegeven en ik hield zoveel van hem, hij liet mij (voor mijn gevoel) van de ene op de andere dag vallen. Natuurlijk was ik ook verdrietig voor mijn dochter, omdat haar vader niet in het leven van zijn eigen vlees en bloed wilde zijn. Daarnaast was ik ook heel erg boos, verweet ik hem van alles, heb ik veel haat gevoeld, wees ik met al mijn vingers die ik had naar hem en voelde ik mij dikwijls een slachtoffer.

Dat ik 24/7 alleenstaande moeder was, heb ik heel vaak als excuus gebruikt…

Als excuus waardoor heel veel dingen in mijn leven niet konden. Ik was negatief, ik hield amper van mezelf en ik dacht in beperkingen. Herkenbaar?

Vanaf dat mijn dochter een half jaar is ben ik het roer om gaan gooien en stapje voor stapje heb ik dat ‘negatieve’ leven achter me gelaten. Ik heb manieren gevonden en methodes ontwikkeld waardoor ik:

  • Mijn ex heb los gelaten
  • SUPER veel van mezelf hou
  • Mezelf te gek vind
  • Mijn passie kan volgen
  • Heeeeel veel leuke dingen doe in mijn leven
  • Positief ben
  • Me echt volledig in mijn kracht voel staan
  • Zelfs een nieuwe liefde heb gevonden (en dit keer geen ‘foute’ man, zoals al die mannen hiervoor, maar echt een goeie!)

Naast dat ik Happy Single Moms beheer, ben ik inspirator en coach ik alleenstaande moeders.

Ik help alleenstaande moeders hoe ze met hun gedachten hun eigen positieve leven kunnen creëren en zo hun dromen waar kunnen maken, van zichzelf houden, een nog leukere moeder zijn en volledig in hun kracht staan!

Dit doe ik door je te laten leren van mijn ervaringen, mijn fouten en vooral van mijn inzichten. Ik leer jou hoe het ook kan!

Myra de WIldt ProfileIk doe dit omdat ik geloof dat elke alleenstaande moeder een Happy Sinlge Mom kan zijn! Een Happy Single Mom is voor mij een geweldige powervrouw die alles uit het leven haalt en een fantastisch voorbeeld is voor haar kind(eren)

In mijn blogs (die vanaf volgende week iedere woensdag online staan) neem ik jou mee in mijn ervaringen en geef ik jou tips waar je direct iets mee kan. Zodat ik jou misschien al een heel klein beetje kan helpen naar een (nog) gelukkiger leven!

In augustus 2015 is het online trainingsprogramma voor alleenstaande moeders gestart.

Gericht speciaal op jou als alleenstaande moeder, omdat je het bijvoorbeeld lastig vindt om dingen los te laten, onvoldoende van jezelf houdt, denkt dat je door het alleenstaande moederschap onvoldoende uit het leven haalt, negatief bent of boosheid en verdriet voelt. Mocht je hier interesse in hebben of hier meer over willen weten, stuur me dan een e-mail, dan kunnen we samen kijken of het iets voor jou is!

Met hele warme groet,

Myra

 

Ik ben heel erg benieuwd waar jij graag over zou willen lezen in mijn blogs en waar jij eventueel in gecoacht zou willen worden. Je kunt je bericht hieronder achterlaten, dank je wel!