Verboden genot van 19 op het keukenblad...
16 mei 2016 
3 min. leestijd

Verboden genot van 19 op het keukenblad...

De keren dat ik mezelf had gezegd: ‘Meid…het zit alleen in jou hoofd!’ zijn in één klap weggevaagd. Hij vindt mij ook leuk. Max, de veel te jonge, super aantrekkelijke barman, heeft gewoon interesse in mij?! WTF?!
Hij wilde nooit zeggen hoe oud hij was, maar vandaag is het me gelukt zijn portemonnee uit zijn kontzak te vissen. Ik schrok van zijn daadwerkelijke leeftijd…net 19! Hoe kon ik, single mom van 36, me nou aangetrokken voelen tot een jongen van 19? Maar ik kon het niet uitzetten, ik stond ‘aan’ voor hem.

In een knus hoekje van de bar had ik me genesteld, nadat de vriendinnen waarmee ik was gekomen één voor één afhaakte. Dat was inmiddels al een soort ritueel geworden, ik was altijd de laatste die bleef. Waarom? Ik vond het heerlijk om met Max te barhangen. Max stond bij mij in het hoekje een sigaret te roken en bood mij er een aan. Heerlijk om op zo’n avond even een sigaretje te doen, ook al rook ik niet. Max inhaleert en kijkt me indringend aan. Hij is een tikkeltje introvert, stoer, mooie jongen, donkere lange lokken en heeft een stoppelbaardje. Soms kom je mensen tegen waarmee je direct een klik hebt, noem het dierlijk, noem het onbehoorlijk, maar ja, het is er. Hij boeit me, hij is leuker dan iedereen in die kroeg. Dat heb ik hem al meerdere malen, in een dronken bui, verteld. De kroeg liep leeg en Max, zijn collega en ik bleven over.

Ik leunde voorover om iets tegen Max te zeggen en toen….raakte zijn lippen die van mij! Nee, niet per ongeluk, hij zoende me! Hij zoende me gewoon! Zijn zachte volle lippen, heerlijke tong. Ik beantwoordde zijn zoen maar al te graag…jezus…hoe kon dit? Mijn hele lichaam tintelde van opwinding door een 19 jarige jongen? Wat een lefgozer.

Hij liet me even bijkomen, daar in m’n hoekje aan de bar. Ik zat letterlijk met mijn handen in m’n haar, wat gebeurt hier? Hij liep nonchalant naar de gordijnen…in zijn spijkerbroek en witte overhemd…OMG wat is hij sexy, dat kon niet voor mij zijn?!

Hij sloot de gordijnen van de kroeg en kwam recht op me af. Hij trok me naar hem toe en zoende me weer. Langer, intenser, wilder…waar gaat dit ophouden? Mijn lichaam wilde niet dat het ophield. Dit was precies wat ik voelde, wat ik wilde, waar ik naar verlangde.

Verboden genot van 19 op het keukenblad

Verboden genot van 19 op het keukenblad

Hij sloot de kroeg af en we liepen naar mijn huis…strompelend van de alcohol afgewisseld met her en der een wilde zoenpartij, midden op de straat! Het leek wel of ik droomde. This girl is on fire!

Snel deed ik mijn sleutel in het slot en opende de voordeur. In de hal drukte hij me tegen de muur….zoende hij me passioneel terwijl zijn onderlichaam mijn onderlichaam ontdekte. Ik woelde met mijn handen door zijn haar en genoot van al zijn aanrakingen.

We ‘rollen’ door naar de keuken…hij tilt me op het keukenblad. Hij trekt me dicht tegen zich aan…ik voel zijn passie…jeetje hoe jong ook, alles zit erop en aan, én hoe!

Met zijn stevige handen laat hij galant mijn jasje van mijn schouders afglijden. Hij ontkleedt mijn bovenlijf door mijn jurkje over mijn schouders omlaag te schuiven. Ook ik maak me soms zorgen over mijn lijf, maar nu niet, nu voel ik me op en top vrouw, gewild, sexy en got damn hot! Zijn handen glijden over mijn borsten, mijn benen en brengen mijn jurkje omhoog. Zijn harde pik drukt tussen mijn benen…soepele, lust opwekkende, bewegingen die ons doen verlangen naar meer. Mijn string ligt inmiddels op de keukenvloer, hij komt bij me naar binnen. God damn! Ik voel hem, zijn harde dikke pik, in me stoten. Erin en eruit, wilder, natter…dus dit is Max! Ik kijk naar hem, verdoofd door geilheid verdrink ik in zijn ogen. Met een harde kreun, gevolgd door zijn ontlading, eindigt ons verboden genot op het keukenblad.

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 18 May 2016

Oh barman.. wat doet u nu..?

Reactie plaatsen