Verklaar me de liefde!
20 augustus 2016 
3 min. leestijd

Verklaar me de liefde!

Terwijl ik 2 weken geleden vol trots zit te vertellen dat wij vol voor de bam gaan… Gebeurt er op onverklaarbare wijze iets waar ik even geen grip op had! En nog steeds niet….

Een aantal maanden geleden heb ik gedate met een hele leuke lieve zachtaardige man. Ik sta er nog steeds verbaasd van dat hij toen nog niet klaar was voor een relatie. Daar zijn we inmiddels overheen. Al die tijd vrienden gebleven, en vlak na mijn besluit tot bam, bood hij zich vrijwillig aan als donor. Ik sprong een gat in de lucht, want ja.  Ik heb mijn donor! we bespraken wat we er beiden van verwachten, en ik dacht dat we wel een beetje op 1 lijn zaten. Niet dus!

Hij wilt graag een kindje, maar dan wel met degene waarmee hij een relatie heeft. Samen het kindje opvoeden dus.

 

question-1500086_960_720

verklaar me de liefde

Hier was ik dus al bang voor. Hij krabbelt terug. Aangezien hij gewoon een goede vriend is, kwam hij het weekend erop langs om gezellig bij te kletsen. In die dagen ervoor zit ik nog met mijn beste vriendin aan de telefoon en begin ineens te malen over de opmerking die “mijn donor” heeft gemaakt.

Ik begin te twijfelen aan alles! Wat hij wilt, wat ik wil, wat we van elkaar verwachten….

Na meerdere uren gepraat te hebben trek ik de stoute schoenen aan. Mijn twijfel wilde ik bevestigd hebben. Positief of negatief het boeide me niet! Ik vraag op de man af of hij spijt heeft van de beslissing die hij maanden geleden had genomen. Hij ging een beetje om mijn vraag heen draaien, Terwijl ik hem vertel dat elk antwoord goed is, krijg ik een volmondige ja.

 

Ok….. Hij heet spijt!

verklaar me de liefde

verklaar me de liefde

Beetje beduusd vertel ik hem dat ik even niet weet wat ik hiermee moet en dat ik erover moet nadenken. Dat ondanks de keuze om vrienden te blijven het wel wat met mij gedaan heeft. Dat hij voor mij de keuze om bam-moeder te worden wel heeft versterkt. Gelukkig begreep hij dat en gunde mij alle tijd om erover na te denken.

Het malen begon… Elke dag weer. Na een paar dagen heb ik hem maar geappt.

” Ik heb gekozen voor BAM. Een eventuele relatie zal dat moeten accepteren. Als jij daar toe bereid bent, wil ik zeker kijken waar dit toe leidt.”

Het moet nog blijken of dit “het” is, of hij de man is waar ik de rest van mijn leven mee ga slijten.

BAM blijft! Voor mij in ieder geval.

-XX-

Nicki

Spannend! We zijn heel benieuwd naar hoe dit verder zal gaan! Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Reactie plaatsen