5 voordelen van het daten met een single vader
13 april 2016 
2 min. leestijd

5 voordelen van het daten met een single vader

Zoals jullie gister konden lezen, zitten er zeer zeker voordelen aan het daten van een man zonder kinderen.. Maar er zitten ook voordelen aan het een man met kinderen! Waarom zou je een man met een rugzakje willen daten? Je hebt je eigen rugzakje al behoorlijk vol .. Maar toch kan het ook z’n voordelen hebben.

1. Vaak zijn de alleenstaande vader, goede gesprek partners ( niet altijd hoor!)

Goede conversaties gaat hij niet uit de weg. “Gaan we samen kinderen krijgen?” “Worden we ooit een samengesteld gezin?” Maar ook de trivale niet! “Welk beleg wil je op je brood?” “Waarom heb je twee verschillende sokken aan?” Deze vaders, kunnen problemen oplossen, luisteren en praten!

2. Het verantwoordelijkheidsgevoel!

5 voordelen van het daten met een single vader

5 voordelen van het daten met een single vader

 

Deze mannen zijn (vaak) niet egoïstisch, stellen hun kinderen boven alles en willen niet meer het middelpunt zijn. De kinderen hebben hem een andere kant laten zien. Wat vinden wij nu belangrijk aan een single vader: Een vader die betrokken is bij het leven van z’n kinderen. Ze financieel onderhoudt, die zijn eigen aandeel inziet van de mislukte relatie, en vooral niet z’n ex zwart maakt en haar niet de grond in boord.

3. Deze man met kinderen heeft meer levenservaring en gedraagt zich daardoor vaak volwassener

Deze man is gewend om te multitasken en te organiseren. Vaak kan hij dan ook koken. Bovendien heeft hij emotioneel een streepje voor, want hij heeft geleerd geduldig, lief, beschermend en verzorgend te zijn.

4. Tja, het voorstellen aan zijn kinderen, kom dit moment eraan?

Dan weet je zeker dat je goed zit! En dat hij serieus is. Ouders doen dit namelijk niet zomaar! Hoe vreselijk zou het zijn als de kinderen steeds nieuwe vriend(in) leren kennen, maar als snel weer uit hun leven verdwijnt. Daarom doen ouders dit niet zo 1 2 3. Het daten zal anders gaan, rustiger aan, serieuzer en erg voorzichtig. En zodra hij er vertrouwen in heeft komt het moment dat je z’n kinderen leert kennen!

5. Deze vader heeft er altijd begrip voor als je een date moet afzeggen omdat je kind ziek is, een weekend bij papa niet door kan gaan

Hij zal nooit moeilijk doen en al het begrip er voor hebben dat de kinderen voor gaan. Dates kunnen verzet worden, of jullie plannen een date met de kids en maken er dan een leuke dag van.

Dit waren de 5 voordelen van het daten met een single vader. Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Een man met of zonder kinderen? Staan jullie er wel voor open om te daten met niet jullie voorkeur en een kijkje te nemen aan de andere kant? Laat het mij weten in een reactie!

Liefs

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 20 Apr 2017

Een man zonder kids zou ik nooit daten, precies om alle redenen die je hebt beschreven!

Reactie plaatsen