Naast deze huidige website, zijn wij hard aan het werk om de grootste, de leukste en de meest actieve ontmoetingsplek voor alleenstaande mama’s en alleenstaande zwangere vrouwen in Nederland en België te bouwen!

Met een community van meer dan 8.000 alleenstaande mama’s op Facebook, is Happy Single Moms inmiddels een begrip voor alleenstaande mama’s en alleenstaande zwangere vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat deze mama’s zoals jij, een sterke behoefte hebben om met gelijkgestemde in contact te komen. Dus dat gaan wij voor jou regelen! Wij geloven erin dat wanneer alleenstaande moeders elkaar kunnen helpen, je er veel sterker voor staat. Je kunt elkaar dan bijvoorbeeld helpen met vragen over de opvoeding, je kunt voor elkaar oppassen en een vangnet voor elkaar zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook super leuk om samen met de kinderen dingen te gaan doen en gewoon gezellig te kletsen! 

Daarom hebben we een prachtige site ontwikkeld waar je dit op een gemakkelijke manier kunt realiseren en deze zomer gaat deze nieuwe website van Happy Single Moms online. Wij leggen de nadruk op ‘gemakkelijk’, want wij vinden dat het genoeg is geweest met de clubjes die je zelf op moet richten en ingewikkelde websites! Happy Single Moms gaat jou een website bieden waar je op de meest gemakkelijke manier die je maar kunt bedenken in contact kunt komen met alleenstaande mama’s en alleenstaande zwangere vrouwen zoals jij! Tot die tijd, kun jij iedere dag genieten van blogs van alleenstaande moeders zoals jij, van leuke artikelen geschreven door deskundige, video’s, recepten en winacties.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de lancering van de nieuwe website? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Vergeet ook niet onze Facebook pagina te liken en ons te volgen op Twitter.

Happy Single Moms, Where Single Moms SHARE & CONNECT! 

Tag: vriendin gezocht