Vrouw zoekt vrouw
8 november 2019 

Vrouw zoekt vrouw

Onlangs ontmoette ik een vrouw die ik ken van vroeger. Ze vertelde me dat ze een tijd lang op een datingapp had gezeten en alles open had gezet. Alle leeftijden, beide geslachten en alle afstanden. Gewoon om te kijken wat op haar pad zou komen. En voor de duidelijkheid, deze vrouw was gewoon hetero. Ze zag het profiel van een vrouw die superleuke (specifieke) interesses had, ik geloof op het gebied van muziek. Ze raakte (zonder de intentie dat het “iets” zou gaan worden) aan de praat en het klikte heel goed. Dus ze besloten elkaar in het echt te gaan ontmoeten.

Dit was een beetje awkward…

Allebei de dames vielen normaal gewoon op mannen en nu was er ineens een vibe die ze niet kenden naar een vrouw toe. Long story short, het is nu 5 jaar verder en ze gaan volgend jaar trouwen! Ik vind het zo’n mooi verhaal. Des te meer door de mooie en gezellige stories die ik steeds weer op Insta van ze voorbij zie komen. Eén van de twee was overigens ook single mom, vandaar dat ik het wel erg leuk vond toen ik benaderd werd om dit blog te schrijven.

Vrouw zoekt vrouw

Vrouw zoekt vrouw

Ik hoor het wel vaker, vrouwen die zeggen “ik val niet op geslacht, ik val op een persoon”.

Ik had daar altijd wel een mening over, er zijn toch bepaalde onderdelen van een man die je niet terugvindt bij een vrouw. Maar wanneer je kijkt zonder oordeel en alleen de liefde ziet, dan begrijp ik het meer en meer en vind ik het wel erg mooi om het zo te bekijken.

Het mooie verhaal van deze kennis, past precies bij het verhaal van vallen op een persoon, niet zozeer op een geslacht. Misschien is het inderdaad wel gewoon zo. Dat wanneer je een vrouw ontmoet waar het zo goed mee klikt, dat liefde kan ontstaan.

Of misschien ben je de mannen ook gewoon wel zo zat, dat een vrouw gewoon een veel betere optie lijkt 😉

Dus ja, vrouw zoekt vrouw. Voor sommige is het een taboe of juist een fantasie, voor anderen is het een ontdekking en voor sommige gewoon hoe het is. Voor velen is het nog steeds heel vanzelfsprekend. Vrouw zoekt man of man zoekt vrouw. Maar tegenwoordig hoort bij dat rijtje natuurlijk ook gewoon vrouw zoekt vrouw. Dat kan zijn voor avontuurtje, voor een vaste relatie of misschien omdat je nieuwsgierig bent en het wilt ontdekken.

Vrouw zoekt vrouw

Vrouw zoekt vrouw

Maar waar vind je die vrouwen?

Tegenwoordig gaat het natuurlijk gemakkelijk online. Het is dan natuurlijk wel fijn om op een betrouwbare en fijne site te staan. Zo kwamen we op de site van “BiLove” terecht. Hier staan allerlei soorten vrouwen op. Vrouwen die nog nooit een ervaring met een vrouw hebben gehad of die juist al relaties met vrouwen hebben gehad. Vrouwen die iets serieus willen of juist alleen een avontuurtje willen. Maar ook vrouwen die in een relatie zitten en graag spanning zoeken met een vrouw erbij (over ontdekken gesproken 🙂 Je kunt gewoon aangeven of je single bent of in een relatie zit. Dat maakt het wel zo transparant.

Wat de site voor mij betrouwbaar en discreet maakt, is dat die niet zomaar gratis voor iedereen toegankelijk is. Je kunt gratis de profielen van vrouwen zien, maar wanneer je een foto wilt zien, dan kun je een membership aanschaffen. Zo weet je ook zeker dat je te maken hebt met serieuze vrouwen die niet zomaar even een profiel aan hebben gemaakt.

Al met al, mijn inziens een leuke site wanneer je meer interesse hebt in de vrouw!

*Dit is review. Wij geven hierin altijd onze eerlijke mening en werken alleen met partijen samen waar we achter staan.*

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down