Wanneer komen mijn dromen uit?
21 april 2016 
2 min. leestijd

Wanneer komen mijn dromen uit?

Beste dames: Dit blog is voor iedereen die het volgende gevoel wel eens heeft: Ik wil geld, een leuke, lieve man en een zorgeloos bestaan. Wanneer komen mijn dromen uit? Het gras bij de buren is altijd groener, en mooier. Het ziet er mooier uit vol van kleur en soms wou ik dat ik hun was. Maar is wat ik zie ook daadwerkelijk zo rooskleurig? Heeft niet ieder huisje een heel groot kruisje?

Af en toe droom ik dat ik de loterij win, dat ik een vrijstaande woning kan kopen met lappen grond om het huis heen.

Dat ik de duurste spullen kan kopen en dat ik niet hoef na te denken bij elke uitgave die ik doe. Maar helaas is dit niet de realiteit.

Ik win nooit geld bij de loterij ( ja misschien 3 euro en dan heeft het lot meer gekost). En ik werk mij een slag in de rondte om geld te genereren. Maar ik moet je zeggen: Dit maakt mij gelukkig. Ik wil geen ‘thuis-zit-moeder’ zijn die de waarde van geld niet meer kan inschatten. Die kan kopen wat ze wil. Maar af en toe droom ik dat ik 1 dag miljonair ben!

Een leuke en vooral lieve man komt ook voor in mijn dromen. Iemand die mij veroverd op een wit paard. Iemand die mij bemint, lief voor mij is en goed voor Rick.

Wanneer komen mijn dromen uit?

Wanneer komen mijn dromen uit?

Maar vooral een man die mij kan geven wat ik op dat moment nodig heb. Ik droom soms van zulke momenten, en nee ik voel mij niet eenzaam. Maar soms is het toch echt even lekker dat je met iemand kan sparren. Maar dan word ik wakker en bedenk ik me dat dit ook wel snel gaat vervelen. De zelfstandigheid die ik heb opgebouwd kan ik nooit, maar dan ook nooit zomaar inleveren. Dit is mij veel te dierbaar.

Er was eens… Een zorgeloos bestaan:

Kan dit wel? Leven zonder zorgen als je een kind hebt? Ik denk het bijna niet. Is hij ziek maak ik mij zorgen.

Is hij op de kinderopvang, mis ik hem en zou ik hem willen knuffelen. Klimt hij overal op? Dan wil ik hem behoeden. Maar kan je je kind wel overal voor behoeden? Nee dat kan ik niet. Maar soms, heel soms zie ik mijn kind daar onschuldig lopen en wilde ik dat ik weer een kind was… Zonder zorgen. Zonder grote mensen en volwassen zaken zoals financiën en andere dingen waar je je mee bezig houdt.

Maar dan kom ik er achter dat dit geen realiteit was… Alles was een… Droom!

Zijn jouw dromen al uitgekomen? Waar droom jij over? Laat je reactie hieronder achter.

Wil je jouw dromen delen met anderen? Wie weet zijn er andere single moms die tips hebben om bepaalde dromen uit te laten komen. Dat kan in onze besloten community. Check: http://community.www.nieuw.happysinglemoms.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen