Wat ga jij dit nieuwe jaar echt doen?
25 december 2016 
2 min. leestijd

Wat ga jij dit nieuwe jaar echt doen?

Het nieuwe jaar is net begonnen en veel mensen starten deze met nieuwe voornemens. Ik ben juist benieuwd naar wat jij in dit nieuwe jaar echt gaat doen en natuurlijk ook wat je graag zou willen doen.

Veel alleenstaande ouders zeggen ieder jaar weer op vakantie te zullen gaan met hun kind. Toch doen ze dit niet omdat ze er bijvoorbeeld tegenop zien, omdat ze alleen met hun kinderen reizen een enorme stap vinden.

Maar op vakantie gaan met je kinderen is zo fijn. De kinderen hebben de tijd van hun leven, en jij wanneer je het slim aanpakt ook.

Wat ga jij in het nieuwe jaar echt doen? marislife.nl

Het is natuurlijk ook best wel spannend om met je kinderen op vakantie te gaan, vooral wanneer het de eerste keer is. Je weet nog niet precies wat je te wachten staat en het is natuurlijk behoorlijk hectisch om alles te regelen en organiseren. Dit is ook waarom ik ooit ben begonnen met Maris Life. Ik werkte al heel lang in de reisbranche en ging regelmatig met mijn 2 kinderen op reis.

De kinderen vermaakten zich prima, maar ik vond het lastig om steeds weer opnieuw aansluiting te zoeken bij andere gezinnen. Die gezinnen waren namelijk met elkaar op vakantie. Ik zat dan vaak s’avonds alleen met mijn wijntje. Na 2 dagen had ik dat ook wel gezien. Overdag waren de kinderen ook vaak met vriendjes aan het spelen en dan zat ik daar weer alleen met mijn boekje in de strandstoel. Dat vond ik de eerste dagen heel relaxed, maar daarna begon het wel een beetje saai te worden en dacht ik, en ik dan?

Maris Life is toen ontstaan omdat ik wilde dat niet alleen de kinderen een leuke vakantie zouden hebben, maar ook de ouders!

Op vakantie gaan met gelijkgestemde is ook erg praktisch. Als je even wil douchen, heb je altijd iemand die even op je kinderen let. Je kunt op en top met je kinderen genieten, maar je kunt het ook gezellig hebben met andere alleenstaande ouders. Niks moet, maar alles mag. Het is zo ongedwongen. Het loopt allemaal zo fijn en natuurlijk. Precies dát is de reden waarom ik hiermee begonnen ben.

We hebben bestemmingen voor elk budget. Je kunt kamperen en in Nederland verblijven, maar als je wat meer te besteden hebt kun je mee naar bijvoorbeeld Curaçao. Zo is er voor iedereen wel een keuze die bij je past! Het voordeel van een alleenstaande ouder vakantie is dat je gezellig op vakantie gaat met mensen die ook in jouw situatie zitten en deze ook kennen. Je krijgt gemakkelijker hulp van elkaar en je vindt heel snel aansluiting.

We hebben bijvoorbeeld ook aparte zithoeken op de bestemmingen, waardoor je altijd iemand om je heen kunt hebben wanneer je dat wilt. Ook de kinderen maken zo snel contact, er zijn al heel wat tranen gevloeid omdat iedereen aan het einde van de vakantie weer afscheid moest nemen.

Is jouw voornemen ieder jaar weer om op vakantie te gaan met je kinderen? Ga het dit jaar eens echt doen. Je zult zien dat het minder spannend is dan je denkt. Jij en je kinderen kunnen echt genieten. Kijk eens naar ons vernieuwde aanbod om te zien welke bestemming bij jullie past! Alvast heel veel plezier!

 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 25 Dec 2016

Ik ga dit jaar voor de 2e keer met mijn dochter op vakantie. Met een georganiseerde reis. Dat is super bevallen dus dit weer geboekt met vroegboekkorting. Gaan nu 2 weken kamperen. Heb er erg veel zin in.

Reactie plaatsen