Daten en outifts

We hebben de laatste tijd genoeg blogs besteed aan voordelen van het daten met een single mom. Voordelen van daten van een man zonder kinderen. Voordelen van daten van een man met kinderen. Waarom je hem wel zou moeten daten en ga zo maar door. Daten, daten en nog eens daten! Het blijft een onderwerp waar wij ondanks dat wij happy single moms zijn ontzettend blij van worden.

Maar……wat trek je nu in hemelsnaam aan op zo’n eerste date? Want na lange tijd ga jij op date met een man en dan wil je toch het best voor de dag komen. Dus ik ga mijn best doen in deze blog, om de meest voorkomende paniek vraag te beantwoorden.

Een eerste date, een eerste indruk. Je wilt dat deze eerste indruk die je maar een keer kan maken goed is.

Na deze blog hoef je hopelijk nooit meer uren voor de kast te staan of tussen een berg kleren in te zitten. Ik heb…. “outfit tips voor een eerste date”.

1. Schoon en netjes
Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar met kinderen is het vaak nog een kunst om schone kleren aan te trekken. Je wilt niet dat je date denkt dat je, je outfit in alle haast uit de wasmand hebt geplukt. Zorg daarom in ieder geval dat je kleren schoon zijn en niet onder de kreukels zitten. long-black-dress-1388567_640

2. Kleed je na de activiteit
Het 2e punt is als je dus schone kleren hebt gevonden, dat je de outfit afstemt op de activiteit die je gaat doen. Je trekt natuurlijk geen hakken aan en een sexy jurkje als je gaat lasergamen. Denk dus goed na over wat je gaat doen en stem daar je outfit op af.

3. Voel je prettig in je outfit
Trek iets aan wat lekker zit en waar jij je prettig in voelt. Dan heb ik het natuurlijk niet ver je huispakje waar je thuis in loopt. Maar als jij je niet prettig voelt in je outfit, zal je dit waarschijnlijk ook uitstralen op je date en dat wil je natuurlijk liever niet.

4. Leg het er niet te dik op
Accentueer je pluspunten, je kunt hierbij rekening houden met of je date een borstenman of billenman is. Maar ga geen jurk, topje of bloesje aantrekken met een decolleté tot aan je navel. Of een rokje,jurkje of short waarmee je iets teveel bil laat zien. Ga in plaats daarvan voor een iets decolleté en hou het spannend. Om je billen goed uit te laten komen kun je (mits deze in je kast hangt) een buttlifdende broek aandoen. En hakken, mits de activiteit het toe laat doen je achterwerk ook goed. Door het dragen van hakken krijg je een holle rug, steken je billen naar achter en wiegen je heupen tijdens het lopen.

5. Parfum en plamuurwomens-power-985914_640
Minstens net zo belangrijk dan de kleding zijn de parfum en je make-up. Pas je make-up aan aan de situatie (voor een strandwandeling houd je je make-up natuurlijk, voor een chic dineetje mag je meer make-up gebruiken), maar houd wel in gedachten dat de mannen in het algemeen niet van al teveel make-up houden. Vooral lippenstift ligt vaak erg gevoelig. Overdrijf niet! Dit zelfde geldt voor de parfum, voor een luchtige date ga je niet voor een zware geur.

Weet je nu nog niet wat je aan moet? In mijn blog van volgende week zal ik echt in gaan op specifieke kleding stukken die het altijd goed doen.

Heb jij nog tips? Of blunders qua kleding gemaakt op je eerste date? Laat het mij weten in een reactie.

Liefs,

Rachel

Over de schrijver
Reactie plaatsen