Wat zouden jullie doen?
25 september 2017 
0 min. leestijd

Wat zouden jullie doen?

Happy Single Moms ontvangt regelmatig vragen van alleenstaande ouders over bepaalde problemen of dilemma’s die ze ervaren. Deze single mom heeft jullie advies nodig. Wat zouden jullie doen?

“Ik ben alleen komen te staan tijdens zwangerschap van m’n jongste. Dat was een zware en eenzame periode. Nu voel ik me gelukkiger en sterker dan ooit. Ook in een nieuwe (lat) relatie. Het leek me fijn en mooi om een huisdier te nemen waar m’n kinderen mee kunnen opgroeien en keek ernaar uit.

“Het benauwt me”

Nu zijn er twee kittens bij me en ik ben overvallen door de emoties die dit met zich mee brengt. Opnieuw dat gevoel dat er een zware verantwoordelijkheid op me rust… Het benauwt me. Ik twijfel of ik door moet zetten,  als het ware opnieuw beginnen met een baby. Of besluiten dat ik sterker sta alleen én genieten van de groeiende vrijheid dat de kinderen ouder worden. Wat zouden jullie doen?? Graag advies.”

Heb je advies of een tip voor deze single mom? Laat dan een reactie achter.

Heb jij ook advies nodig of wil je een dilemma bespreken? Stuur een bericht via messenger of mail naar blog@happysinglemoms.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen