Ik ben weer opgeladen en kan er weer tegenaan!
25 oktober 2016 
2 min. leestijd

Ik ben weer opgeladen en kan er weer tegenaan!

Midden in de nacht kom ik uiteindelijk terug van een super geweldige dag en avond: Fright night. Met een stel van mijn beste vrienden ben ik weg geweest en heb ik enorm genoten. Het begon allemaal heel spannend op vrijdag ochtend.

Mijn ex besloot weer eens tegendraads te zijn en roet in het eten te gooien. Hij besloot dat hij de jongens voor dit weekend niet wilde hebben.

Tja wat nu? Oppas voor een hele dag en avond regelen dus… Mijn vaste oppas stond op een festival te werken. Helaas geen optie dus. Balen als een stekker maar mijn jongens gaan voor alles, dus dan maar niet. Gelukkig krijg ik op het einde van de middag een mailtje van zijn advocaat: De omgang gaat gewoon door.

Zaterdag ochtend 8.00 uur in de start blokken om naar mijn vrienden te gaan. Het is een eindje rijden dus we gaan vroeg op pad. Bij mijn vrienden aangekomen is het een gezellige drukte. Lekker even kletsen voordat we gaan. Uiteraard is er een omleiding dus komen we iets later aan als gepland.

rollercoaster-801833__180

Maar rond 11.30 is het zover: we gaan het park in. Het plan is zo veel mogelijk doen en zoveel mogelijk achtbanen te pakken voordat het echt los gaat met het griezelen. Het lukt ons ook aardig en het weer werkt enorm mee. Heerlijk zonnetje erbij en kei hard gaan. Dat bevalt mij zeker wel.

Dan gaat het schemeren. De acteurs komen het park in en de haunted houses gaan open. Stiekem vraag ik me af of ik niet het hele park bij elkaar ga krijsen van angst. Ik houd van Halloween en weet dat het is allemaal nep is, maar toch… Het eerste haunted house gehad,  maar niet bang geworden. Juist genoten. Ik wil meer, schreeuwt mijn brein. Ook de acteurs die door het park lopen kunnen me niet aan het schrikken maken. Maar het ziet er enorm gaaf uit.

Ik verzet mijn zinnen en denk niet aan de ellende die ik de dag ervoor nog over me heen kreeg. Mijn dag kan niet meer stuk.people-821624_960_720

Zelfs niet als ex lief berichtjes gaat sturen om mij te raken. Vandaag kan niets mij raken. Ik antwoord kortaf met de informatie die hij schijnbaar wil hebben. Ik negeer de rest en ga gewoon op naar de volgende achtbaan en avontuur.

Ik voel me net een klein kind, zeker op het eind van de avond als ik met 2 vrienden 4 keer achter elkaar de boomstammetjes in ga. Nu ja we bleven gewoon zitten. Er was toch niemand. Uiteraard nat en koud, sluiten we de avond af. Uren later ben ik nog steeds verkleumd. Maar helemaal happy in de wolken. Ik ben weer opgeladen en kan er weer tegen aan.

Wanneer voel jij jezelf weer opgeladen? Deel het met ons en laat een reactie achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen