Wij gaan voor BAM!
06 augustus 2016 
2 min. leestijd

Wij gaan voor BAM!

Met een wijntje in de hand genieten van misschien wel je laatste druppel rosé. De gedachten die al een jaar door mijn hoofd spoken… Wil ik nog wel een man? Nou, voorlopig staat dat voor mij op een laag pitje.

Wat wil ik dan wel? Een klein mensje. Mannetje vrouwtje, maakt mij niet uit! Al wordt het een drieling! Ik hoop het eerlijk gezegd niet!

Ik ben ruim een jaar lang bang geweest voor de reactie van mijn (stief-)ouders. Dit omdat ik weet dat zij erg veel waarde hechten aan het natuurlijke proces. Het huisje boompje beestje. Nou…Dat is bij mij omgeslagen in huisje boompje omgangsregeling, en dat wil ik niet meer.

Voorzichtig peilen. Bij de een iets directer dan de ander. En tot nu toe positieve reacties! Ja, we gaan de stap nemen!

Wij gaan voor BAM!

Wij gaan voor BAM!

Ik ben klaar voor een tweede kindje! De misselijkheid in de eerste weken. De moeheid die ik erbij heb. De zwangerschap in zijn geheel die bij mij hoogstwaarschijnlijk anders zal uitpakken aangezien ik nog maar een klein maagje heb. De ontzettend dikke enkels in de zomer als je hoogzwanger loopt. En ja, ik ben vooral klaar voor de zware bevalling! Met alle heftige weeën die erbij horen! Het persen, het uitscheuren. Voor de mama’s to be: Je bent het erna allemaal vergeten. De ongemakken zijn het zoooo waard!

De slapeloze nachten. Het onzeker zijn of je het goed doet, ja alles! Ik ben er klaar voor!  Nou eigenlijk….. Wij zijn er klaar voor! Ella en ik! Wij gaan voor BAM!

En dat doen wij met ons hele hart!  Maar wat dan? Ga je dan voor een bekende donor of een anonieme? Het liefst wil ik een bekende donor, al kan dat natuurlijk een hoop ellende opleveren.Ik ga in ieder geval goed op onderzoek uit wat ik wil en wat het beste is om mijn prachtige uit te breiden gezin! Dit is zeker niet het laatste hierover!

To be continued dus!

Wauw, wat moedig en wat spannend! Zou jij dit ook durven? Deel het met ons en laat een reactie achter. Benieuwd naar meer verhalen? Lees ze hieronder!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 06 Aug 2016

Wat gaaf zeg!! Heel veel succes en ga ervoor. Ik ben er zelf ook over na aan het denken, alleen dan met een "anonieme" donor. Mijn meisje wordt bijna 2 jaar en ik wil volgend jaar eigenlijk toch wel echt zwanger zijn, maar ik hoef echt geen man erbij. Dus ik vind het super stoer van je en blijf je blog volgen ;-)

Anonymous
Door

Anonymous

op 06 Aug 2016

Hallo Wat geweldig! ik zou zeggen ga ervoor! Mijn naam is Charell ik ben 27 jaar en Ik heb een zoontje uit een vorige relatie hij is inmiddels 8 (bijna) 9 Ik herkenn mezelf in jou verhaal en heb ook heel lang getwijfeld. Maar wist zeker dat ik voorlopig geen man in mijn leven wou. Ik heb in 2014 de stap gezet en was na de 1e ZI al zwanger wat niet vaak voorkomt. En in 2015 ben ik de trotse moeder geworden van nog een prachtige zoon Het is een heerlijk ventje en vraag mezelf vaak af waarom ik er zo lang mee heb gewacht.Ik wens je heel veel suc6 en geluk met het vinden van een betrouwbare donor. Groetjes Charell

Anonymous
Door

Anonymous

op 06 Aug 2016

Gaaf heel veel succes. Ga ervoor, wat n liefde om te geven.

Anonymous
Door

Anonymous

op 04 Sep 2016

Ook ik twijfelde ooit. Het is dat ik uiteindelijk mijn vriend tegenkwam, anders had ik de keus serieus overwogen. Dapper! Zet m op en veel geluk.

Reactie plaatsen