Wij zijn altijd op zoek naar redactieleden, bloggers en/of vloggers!

Zelfstandige moeders die delen en elkaar inspireren

Zelfstandige moeders

Wij staan voor zelfstandige moeders die het maximale uit hun leven willen halen. Sterke moeders, krachtige vrouwen. Vrouwen die iets moois van hun leven hebben gemaakt, die trots zijn op het leven wat ze opgebouwd hebben en die anderen hiermee graag willen inspireren.

Onze start

Happy Single Moms is opgericht in 2014. We zijn gestart met een blogsite en het verbinden van single moms. Inmiddels zijn we gegroeid naar een geweldig platform die single moms op meerdere manieren empowert! 

Onze missie

Het is onze missie om duizenden alleenstaande moeders weer in contact te laten komen met hun eigen verlangens waardoor ze naast een (nog) leukere moeder moeder óók een gelukkige vrouw zijn.

Wij zoeken jou!

Het leven van een alleenstaande ouder is niet altijd gemakkelijk, maar heeft ook super leuke kanten. Wij zijn een platform, waar alleenstaande ouders zich laten inspireren en zijn daarom op zoek naar ouders die vanuit hun ervaring anderen willen inspireren.

Wij zoeken jou:

Zelfstandige moeders

Je vindt het leuk om met jouw verhaal, andere moeders te inspireren

Je houdt van schrijven (of video)

Je schrijft op een positieve manier en wilt inspireren

Je schrijft in correct Nederlands

Je bent betrouwbaar en wij kunnen op je rekenen

Dit zoeken wij:

Thema opvoeding

Opvoeden is een hele taak en als alleenstaande ouder is dit nog eens extra uitdagend. Daarom zijn wij heel erg benieuwd hoe jij dit doet. Heb jij wellicht nog mooie tips voor andere ouders over de opvoeding? Wij zijn op zoek naar alleenstaande ouders die tips over de opvoeding willen delen.

Thema liefde

Over de liefde kunnen we niet genoeg lezen! WIl jij met ons delen hoe het daten jou af gaat? Of wil je jouw ervaringen in een (nieuwe) relatie delen? Wij zoeken jou!

Thema financiën

Wij zijn op zoek naar moeders die willen vertellen hoe zij het regelen met de financiën iedere maand en zouden het leuk vinden als jij anderen kunt inspireren met tips die jij hebt op dit onderwerp.

Thema werk

Wil jij vertellen over hoe jij het moederschap combineert met carrière maken of een eigen onderneming? Dan zoeken wij jou!

Fashion – Verzorging – Nieuws – ed

Vind je het leuk om artikelen te schrijven over fashion, kleding, uitjes, nieuwsitems ed..? Dan ben je ook van harte welkom. Deel jouw tips met tienduizenden andere moeders!

Schrijven over diverse onderwerpen

Misschien mis jij wel een onderwerp waarvan jij vindt dat dit niet kan missen op een website voor alleenstaande ouders. Schroom dan vooral niet om ons te contacten en jouw idee met ons te delen! Wie weet staat jouw thema binnen kort dan ook wel hier op de site!Wij zoeken ook mensen die het leuk vinden om artikelen te schrijven. Bijvoorbeeld over voeding, opvoeding, mode, nieuw-items, etc…

ALL ROUND MEDEWERKER GEZOCHT

Sinds eind 2014 runnen wij Happy Single Moms op vrijwillige basis. Dit doen wij met veel liefde en plezier. Echter zijn wij nu hard aan het werk om er een bedrijf van te maken, zodat we dit platform kunnen laten groeien en hiervoor ook medewerkers aan kunnen nemen die mee kunnen werken aan de groei van deze website. Daarom zijn wij heel hard op zoek naar jou!

Wie ben jij? Jij bent voor minimaal 8 uur per week beschikbaar om op vrijwillige basis je in te zetten voor Happy Single Moms. Je vindt het heerlijk om je tanden ergens in te bijten, je bent initiatiefrijk en zit vol met ideeën hoe wij deze website nog interessanter, inspirerender en groter kunnen maken. Je bent handig met websites (of leert snel) en bent een kei in de Nederlandse taal. Je bent positief, weet van aanpakken en wilt graag meewerken aan een groeiend bedrijf.

Waar ga je je mee bezig houden? Denk aan het schrijven van verschillende verhalen of artikelen, het interviewen van andere alleenstaande ouders, het contacten van professionals (zoals advocaten, instanties, opvoedkundige e.d.), redigeren en plaatsen van blogs en het opzetten van nieuwe projecten. Hiernaast is er volop ruimte voor jouw eigen ideeën en iniatief.

Wat wij bieden

Meewerken aan een groeiend bedrijf voor een doelgroep die met de dag groeit
Mogelijkheid om jouw ideeën tot uiting te brengen
Ruimte om jezelf te ontwikkelen en ontplooien.
Jouw creativiteit, organisatietalent en enthousiasme inzetten om mooie dingen te ontwikkelen

Je hebt zin om je tanden in een leuk project te bijten. Je ziet de mogelijkheden en je wilt graag jouw talent inzetten en iets nuttigs doen met je tijd. Groeien wij? Dan groei jij natuurlijk met ons mee!

Je ziet HSM als een kans en ziet mogelijkheden om hier deel van uit te gaan maken. Er is een mogelijkheid om vast onderdeel te gaan maken van de organisatie. 

Heb jij interesse?

Super leuk dat jij interesse hebt om voor ons te schrijven? Wat nu….?

Stuur een e-mail naar info@happysinglemoms.nl. Vertel waar je over zou willen schrijven en in welke frequentie. Wil jij extra kans maken om voor ons te gaan schrijven of vloggen? Stuur dan een proefblog of vlog mee, zodat wij alvast kunnen lezen hoe jij schrijft.

Wij kijken uit naar jouw verhaal!