Wil jij in contact komen met alleenstaande moeders?
23 september 2015 
2 min. leestijd

Wil jij in contact komen met alleenstaande moeders?

Wil jij in contact komen met alleenstaande moeders? 

Klik hier om direct in contact te komen met andere alleenstaande moeders! 

foto (17)Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om in contact te komen met alleenstaande moeders. Mijn naam is Myra en ik ben de oprichter van Happy Single Moms. Ik ben vanaf zwangerschap praktisch alleen en ik heb vanaf dat moment het contact met gelijkgestemden zo ontzettend gemist. Want wat zou het toch fijn zijn wanneer ik een kon praten met iemand die mij echt begrijpt. Of wat zou het fijn zijn als mijn vangnet wat groter zou zijn, waardoor ik iets vaker iets leuks kan doen voor mezelf of dat ik weet dat ik bij noodgevallen altijd een ‘back-up’ heb. En wat zou het fijn zijn wanneer ik kosten uit kan sparen, wanneer ik bijvoorbeeld opvang met iemand kan delen. 

Er zijn redenen genoeg te bedenken waarom je in contact wilt komen met alleenstaande moeders. Alleen was dat tot nu toe niet mogelijk. Je weet wel dat je niet de enige alleenstaande moeder in de wereld bent, maar waar zijn dan die andere alleenstaande moeders? 

Met onze nieuwe website brengen wij jou op een super makkelijke manier in contact met alleenstaande moeders. girls-407685_1280Dat kunnen alleenstaande moeders zijn die bij je in de buurt wonen, die kinderen hebben die dezelfde leeftijd hebben als jouw kinderen, die dezelfde situatie meemaken met hun ex, die dezelfde geloofsovertuiging hebben en ga zo maar door. 

Op deze manier kunnen jullie je krachten bundelen en ik geloof er heilig in, dat jouw leven dan (nog) leuker en gemakkelijker zal worden. Ze zeggen niet voor niets ‘samen staan we sterk’. 

Wil jij in contact komen met alleenstaande moeders, klik dan hier

Heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met mij op via: info@happysinglemoms.nl

Liefs Myra

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 24 Sep 2015

Graag wil ik op de hoogte gehouden worden van de lancering van contact met de andere singlemoms?

Anonymous
Door

Anonymous

op 24 Sep 2015

Leuk om te horen! Heb je je hiernaast ingeschreven, dan zorg ik ervoor dat je op de hoogte gehouden wordt. Ik hoop dat je met leuke alleenstaande moeders in contact zult komen!

Anonymous
Door

Anonymous

op 24 Sep 2015

Heel graag! Ik ken helemaal geen andere single moms, en ben enorm het wiel opnieuw aan het uitvinden voor mijn gevoel... Sociale contacten zijn een beetje tot het nulpunt gedaald, en zou graag met gelijkgestemden willen afspreken om bijvoorbeeld lekker naar de kinderboerderij te gaan:)

Anonymous
Door

Anonymous

op 24 Sep 2015

Hey Bauk, Dat is inderdaad ook echt de bedoeling. Samen is vaak leuker dan alleen! Ik hoop dat ook jij leuke contacten op zult gaan doen via de nieuwe website!

Anonymous
Door

Anonymous

op 28 Sep 2015

Heel herkenbaar Bauk. Zelf zit ik een beetje In een soort gelijke situatie. En dan is het Wel prettig om weer met mensen in contact Te komen.

Anonymous
Door

Anonymous

op 28 Sep 2015

Heel herkenbaar

Anonymous
Door

Anonymous

op 08 Oct 2015

Lijkt me heel leuk! Ben zo toe aan iemand die begrijpt wat je voelt en zegt.

Anonymous
Door

Anonymous

op 12 Apr 2017

Hi Esther, ik herken me zó in je reactie. Sta je eventueel open voor contact? Begrip en herkenning zijn inderdaad zó waardevol, zeker in onze situatie als single mommy's

Anonymous
Door

Anonymous

op 08 Oct 2015

Lijkt me ook heel leuk om in contact te komen met andere single moms die je situatie helemaal begrijpen en de leuke en minder leuke kanten daarvan kennen..

Anonymous
Door

Anonymous

op 09 Oct 2015

Het gaat deze maand gebeuren! Ik ga volgende week de exacte datum laten weten!

Anonymous
Door

Anonymous

op 05 Jun 2017

Hallo allemaal, mijn naam is Anja en ik woon met mijn zoontje van 9 maanden in Voorburg (vlakbij daden Haag). Mocht je in de buurt wonen en een keer zin hebben om iets leuks te doen met ons, laat een berichtje achter. Zou het erg leuk vinden! Groetjes, Anja

Anonymous
Door

Anonymous

op 03 Nov 2019

Woon je in zaandam zin om wat leuks te doen ik heb 2 zoons en een dochter die graag iets met je ondernemen Sandra

Lute Edel
Door

Lute Edel

op 24 Dec 2021

LIEVE aNONYMOUS,wAT IS JE ECHTE NAAM EN HOE OUD BEN JE? iK WOON IN rODEN(DR.) EN OM WAT LEUKS TE GAAN DOEN saMEN mET JE 2 zOONS EN DOCHTER,LIJKT ME PRIMA! lAAT MAAR WETEN, WAT. mvg lUUT ( 79 +)

Lute Edel
Door

Lute Edel

op 21 May 2022

Deze info is geen reactie op bovenstaande e-mail maar bedoeld voor happy sinle moms. Ik kan en wil u alleen betalen als u mij uw bankrekeningnummer en de naam vanuw bank verstrekt.Bij voorbaat dank. Met vr. gr. Luut edel

Lute Edel
Door

Lute Edel

op 31 Jul 2022

Ik heb nog steeds geen reactie op mijn mail VAn 21 mei jl.Gaarne nu met spoed zo regelen! met vr.gr. L.Edel

Reactie plaatsen