Wil jij in contact komen met alleenstaande moeders? 

Klik hier om direct in contact te komen met andere alleenstaande moeders! 

foto (17)Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om in contact te komen met alleenstaande moeders. Mijn naam is Myra en ik ben de oprichter van Happy Single Moms. Ik ben vanaf zwangerschap praktisch alleen en ik heb vanaf dat moment het contact met gelijkgestemden zo ontzettend gemist. Want wat zou het toch fijn zijn wanneer ik een kon praten met iemand die mij echt begrijpt. Of wat zou het fijn zijn als mijn vangnet wat groter zou zijn, waardoor ik iets vaker iets leuks kan doen voor mezelf of dat ik weet dat ik bij noodgevallen altijd een ‘back-up’ heb. En wat zou het fijn zijn wanneer ik kosten uit kan sparen, wanneer ik bijvoorbeeld opvang met iemand kan delen. 

Er zijn redenen genoeg te bedenken waarom je in contact wilt komen met alleenstaande moeders. Alleen was dat tot nu toe niet mogelijk. Je weet wel dat je niet de enige alleenstaande moeder in de wereld bent, maar waar zijn dan die andere alleenstaande moeders? 

Met onze nieuwe website brengen wij jou op een super makkelijke manier in contact met alleenstaande moeders. girls-407685_1280Dat kunnen alleenstaande moeders zijn die bij je in de buurt wonen, die kinderen hebben die dezelfde leeftijd hebben als jouw kinderen, die dezelfde situatie meemaken met hun ex, die dezelfde geloofsovertuiging hebben en ga zo maar door. 

Op deze manier kunnen jullie je krachten bundelen en ik geloof er heilig in, dat jouw leven dan (nog) leuker en gemakkelijker zal worden. Ze zeggen niet voor niets ‘samen staan we sterk’. 

Wil jij in contact komen met alleenstaande moeders, klik dan hier

Heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met mij op via: info@happysinglemoms.nl

Liefs Myra