Wil je op vakantie met andere alleenstaande ouders?
08 oktober 2015 
3 min. leestijd

Wil je op vakantie met andere alleenstaande ouders?

Op vakantie met andere alleenstaande ouders?          Wij bevelen je de volgende eenoudervakanties aan: 

Eenoudervakanties

Estivant:
Een groot zwembad, genoeg andere kinderen om mee te spelen en georganiseerde activiteiten. Allemaal dingen waar je op let bij het uitkiezen van dé vakantie voor jou en je kind(eren). Als marktleider eenoudervakanties weten we dit als de beste, maar vinden we dat een vakantie ook jóuw vakantie moet zijn. Daarom zorgen we dat het ook jou zelf aan niets ontbreekt. Overdag volop waterpret, ’s avonds met de andere ouders een wijnproeverij en je kinderen in goede handen bij ons Estivant-team. Klinkt goed? Check dan onze site met Nederlands grootste aanbod eenoudervakanties voor alle seizoenen, in heel Europa.

eenoudervakantie

Maris Life:
Kies je voor ’n alleenstaande ouder vakantie met Maris Life, dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Voor veel mensen is het een grote stap, maar we garanderen je dat jij en je kids een heerlijke vakantie gaan hebben. Nog twijfels? Deze korte video geeft misschien wel het beste beeld van wat je kan verwachten tijdens jouw Maris Life vakantie.

Eenouder vakantieCirkel Vakanties:
Je kinderen vermaken zich opperbest met elkaar en ons Sun & Fun-team en jij geniet samen met de andere één-ouders van je welverdiende vakantie. Liever tijd voor jezelf nemen? Ook dat kan! Lees een goed boek of ga mee op ontdekking in de omgeving en ontspan. Ons enthousiaste en ervaren team staat 24/7 voor jou en je kinderen klaar en maken iedere vakantie onvergetelijk. Cirkel Vakanties organiseert al sinds 1987 aantrekkelijk geprijsde één-ouder vakanties naar zomer en winter bestemmingen in heel Europa. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk snel op onze compleet vernieuwde website. Hopelijk tot ziens op één van onze bestemmingen!

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 27 Mar 2016

Yes, wij gaan op vakantie met Estivant naar Kreta op 26 juni, met de benjaminweken waarbij ze speciaal voor kids t/m 4 jaar een superleuk programma organiseren, erg veel zin in!

Reactie plaatsen