Win een speelgoedpakket van Listi.nl
23 oktober 2018 
1 min. leestijd

Win een speelgoedpakket van Listi.nl

Win een speelgoedpakket

Win een speelgoedpakket

Toen wij Listi.nl ontdekte werden niet alleen wij, maar ook onze kinderen heel erg blij! Waar wij vroeger nog aan het knippen en plakken waren met speelgoedboeken wanneer we een lijstje voor onze verjaardag of de feestdagen, zijn onze kinderen nu natuurlijk vooral online georiënteerd. Dus hoe leuk en handig is het, om een toffe site te hebben, waar je kind een verlanglijstje kan maken.

Hoe werkt Listi.nl?

Kinderen kunnen online een lijstje aanmaken. Ze kunnen hier snuffelen in eindeloze pagina’s vol met speelgoed. Voor de creativiteit kunnen kinderen hun wensen omcirkelen en aanstrepen. Wat lijstje.nl extra leuk maakt, is dat speelgoed helemaal tot leven komt met meerdere plaatjes, een uitleg en in veel gevallen zelfs een filmpje.

Hup, cirkel, streep; zet die cadeautjes op het lijstje en versturen naar Sintermama of Sinterpapa of gewoon naar je ouders en familie voor een verjaardag

Een preview….

Door Listi.nl betaal je altijd de laagste prijs voor het cadeau op het verlanglijstje

Iedere euro is er eentje. Daarom laat Listi.nl áltijd de laagste prijs zien. En wanneer er meerdere mensen zijn die cadeautjes kopen, kun je wat jij gekocht hebt ook afstrepen zodat je niet dubbel cadeau’s koopt. Dat scheelt weer eindeloos heen en weer appen. Ideaal toch?!

Meer weten over Listi.nl? Neem hier dan een kijkje.

Win een speelgoedpakket voor je kind t.w.v. €75

Wil jij een tof speelgoedpakket winnen voor je kind? Dat kan! Like dat Facebookpagina van Listi.nl en vul hier de “grote mama enquête” in, laat je gegevens achter en maak kans op deze prijs!

Over de schrijver
Reactie plaatsen