Win: Het regent geluk!
11 juli 2015 
2 min. leestijd

Win: Het regent geluk!

Kennen jullie Lisa Portenger van Smart & Sexy al? Ik ‘ken’ haar niet, maar toch ook wel. Een tijdje geleden zei mijn oude manager: “je moet eens contact met Lisa opnemen, ik heb haar vroeger geholpen dus misschien wil ze eens een kop koffie met je drinken”. Vervolgens nam ik contact met haar op. Natuurlijk is zij (met haar super mooie bedrijf Smart & Sexy) heel erg druk en dan kun je simpelweg niet met iedereen die het vraagt een kopje koffie gaan drinken, dat snap ik. Maar haar reactie vond ik hartverwarmend: “ik heb geen tijd voor koffie, maar ik zit vaak in de auto, dus anders bel me een keertje”. Zo gezegd, zo gedaan en Lisa en ik hebben bijna een uur aan de telefoon gezeten en hebben nu vooral via Social Media contact. 

Wat maakt dit nou zo bijzonder? Ik heb vaker gehoord in mijn omgeving dat mensen contact met iemand (die een groot bedrijf/netwerk heeft) willen en dan bot worden afgescheept. Ook Lisa had gewoon “nee” kunnen zeggen tegen mijn verzoek, maar in plaats daarvan koos ze ervoor om mij toch te helpen maar dan op een andere manier. Ik vind Lisa een mooi mens! 

lisa portengen 2 mrOnlangs benaderde Lisa mij of ik het misschien leuk zou vinden om haar nieuwe boek “het regent geluk” te ontvangen. Natuurlijk vond ik dat leuk!!! Maar ik wilde graag nog een beetje meer en heb mijn stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik ook 1 exemplaar weg zou mogen geven aan een van de bezoekers van Happy Single Moms. En lief zoals ze is, zei ze natuurijk “ja”.

Dus bij deze, wij mogen 1 exemplaar van het geweldige boek (echt!) van Lisa Portenger en Koos Janson weg geven! Wil jij dit boek winnen? Zorg dan dat je je naam en je e-mailadres rechtsboven op de pagina invult (als je dat al een keer gedaan hebt, dan hoef je dat niet meer te doen, wij kijken dit na) en schrijf hieronder ‘ja, ik wil het boek van Lisa graag winnen’. 

(over het boek: Lisa Portengen wilde Een cursus in wonderen al heel lang ‘doorgronden’ en beet zich er in vast. In de vertaler van de Cursus Koos Janson vond zij de perfecte leraar. Toen Lisa met haar online community Smart & Sexy. een 100-dagen feel good challenge organiseerde, belde ze iedere dag met Koos. Ze stelde hem alledaagse vragen, waar veel vrouwen mee worstelen: waarom lukt het me niet om af te vallen? Waarom kan ik maar geen afstand nemen van mijn werk? Waarom heb ik toch altijd ruzie om dezelfde dingen met mijn partner? Koos gaf heldere antwoorden op basis van Een cursus in wonderen. Het resultaat: GELUK! Hun tweegesprekken zijn gebundeld in dit boek. Het biedt je een unieke combinatie van feel good en verdieping.) 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jul 2015

Ja, ik wil het boek graag winnen! Lijkt me super :)

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jul 2015

Ja ik wil het boek van Lisa graag winnen !

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jul 2015

Ja ik wil het boek van Lisa dolgraag winnen

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jul 2015

Ja, ik wil het boek van Lisa graag winnen

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jul 2015

Ja, dolgraag wil ik het boek van Lisa winnen. Maar degene die hem wint, alvast veel plezier er van!

Anonymous
Door

Anonymous

op 11 Jul 2015

Ja heeeeeel graag! Om mijn (vrij weinige) momentjes voor mezelf op te vullen..

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Jul 2015

ja, ik wil het boek van Lisa graag winnen

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Jul 2015

Ja, ik wil het boek van Lisa graag winnen.

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Jul 2015

ja ik wil het boek graag winnen! De titel zegt genoeg kan ik goed gebruiken

Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Jul 2015

Ja heel graag zou ik dit boek willen winnen !!

Anonymous
Door

Anonymous

op 15 Jul 2015

Jaaaaaa, ik wil het boek heeeeeel graag winnen!

Anonymous
Door

Anonymous

op 16 Jul 2015

Ooohh, dat wil ik wel, eerste stap voor de omslag.

Anonymous
Door

Anonymous

op 16 Jul 2015

Ik ga bijna op vakantie, dus bijna tijd om te lezen. Kom maar door met het boek ;-)

Anonymous
Door

Anonymous

op 17 Jul 2015

Ja, ik wil het boek van Lisa Portengen heel graag winnen

Anonymous
Door

Anonymous

op 17 Jul 2015

Ik wil het boek van Lisa zeker graag winnen. Voor mezelf, en om het geleerde weer door te kunnen geven

Anonymous
Door

Anonymous

op 17 Jul 2015

Dat lijkt me nou een leuk boek om te winnen. :) Ik kan helaas wel een beetje positiviteit gebruiken op het moment.

Anonymous
Door

Anonymous

op 18 Jul 2015

‘ja, ik wil het boek van Lisa graag winnen’

Anonymous
Door

Anonymous

op 18 Jul 2015

Ja, ik wil het boek van Lisa graag winnen.

Anonymous
Door

Anonymous

op 18 Jul 2015

Ja ik wil heel graag het boek van Lisa Portengen winnen!

Anonymous
Door

Anonymous

op 04 Aug 2015

Marieke gefeliciteerd! Jij wint het boek van Lisa! Stuur jij je adresgegevens naar info@happysinglemoms.nl? Dan sturen we je het boek zo snel mogelijk op!Liefs Happy Single Moms

Reactie plaatsen