Sinterklaas is sinds vorige week weer in het land! Ben jij al bezig met het kopen van leuke cadeautjes? Ons oog viel op deze My Little Pony. Kun jij het je nog herinneren van vroeger? Ik wilde echt zooooo graag een My Little Pony hebben. Toen ik er eindelijk eentje kreeg, heb ik er uren mee gespeeld. Daarom vind ik het ook zo leuk dat “ik” (Sinterklaas natuurlijk) dit cadeautje aan haar heb kunnen gegeven. Ze is niet meer weg te slaan bij haar Pony! 

Met 5 december voor de deur, willen wij jouw dochtertje (of misschien wel zoontje) graag blij gaan maken met deze leuke My Little Pony van het populaire speelgoedmerk Hasbro! Jij maakt daarom kans om dit paardje te winnen! 

IMG_4553My Little Pony is het meest succesvolle meisjesspeelgoed van Hasbro. Dat is natuurlijk niet zo gek als je bedenkt dat kleine meisjes grote ontdekkers zijn met een rijke fantasie. Bovendien zijn ze op een leeftijd waarop ze langzamerhand de waarde van vriendschap en hun eigen plaats daarin ontdekken. En de magie van vriendschap is precies waar het om draait in de wereld van My Little Pony!

En je krijgt niet zomaar een My Little Pony, je krijgt een My Little Pony op een scooter. De scooter heeft een afstandsbediening, zodat jouw kind het paardje kan laten rijden. Daarnaast zitten er natuurlijk leuke knopjes met geluidjes op, gegarandeerd speelplezier! 

Wat moet je je doen om deze My Little Pony te winnen?

Je vult hieronder je gegevens in en deelt het bericht op Facebook. Dat is alles! 

Wil je vast in de sferen komen? Bekijk dan de YouTube video van My Little Pony van Hasbro. Mocht je dit keer niet winnen? My Little Pony is te koop bij de speelgoedzaken. Hou onze website trouwens goed in de gaten, er komt namelijk nog een hele leuke winactie van Hasbro aan, die voor zowel jongens als meisjes te gek is! 

[contact-form-7 id=”5781″ title=”Inschrijfformulier Winacties”]