Winactie 'ouders uit elkaar, heb ik dat!'
13 augustus 2015 

Winactie 'ouders uit elkaar, heb ik dat!'

Over het boek:

Het boek ‘ouders uit elkaar, heb ik dat, ‘geschreven voor jongeren met gescheiden ouders. Dit boek is geschreven door Lianne van Lith en Marjolijn van Dorp. Een mooie combinatie van schrijfsters. Lianne is namelijk mediator (en kwam erachter dat er nauwelijks iets is voor jongeren als het gaat om ‘hoe om te gaan met een scheiding’) en Marjolijn is kind van gescheiden ouders. Zij is lange tijd op zoek geweest naar ervaringen van anderen. 

In dit boek -wat is samengesteld en gebaseerd is op verhalen van jongeren en hun (stief)ouders- wordt verteld waar deze jongeren tegenaan lopen. Zowel voor, tijdens en na een scheiding. Hiernaast worden er handige tips en adviezen gegeven, welke zijn gebaseerd op jarenlange praktijkervaringen. 

Je leest dit boek niet alleen, je kunt er ook veel in doen. Er is in dit boek namelijk veel ruimte om de eigen ervaringen, gevoelens en gedachten op te schrijven. Het doel is dan ook dat de jongeren aan de slag gaan met en in dit boek. Op deze manier kunnen de jongeren hun gevoelens beter in de kaart brengen.

Ouders uit elkaarHet boek is uitgegeven door GVMedia en kost € 14,95. Wij mogen van van GVMedia maar liefst 5 (!) exemplaren weggeven! Je kunt het boek ook kopen via de webshop van de uitgever. 

Wil jij dit boek winnen? Hieronder lees je hoe jij hier kans op maakt: 
1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (dit kan door het formulier ‘wil jij andere single moms ontmoeten’ in te vullen. Wanneer je al ingeschreven bent, hoef je dat niet nog een keer te doen, wij kunnen dit nakijken). 

2. Vertel in 1 zin waarom jij dit boek graag wilt winnen. 

Op vrijdag 21 augustus maken de 5 winnaressen bekent op onze website en op Facebook! 

Interview met de schrijfsters: 

Wil je wat meer weten over de schrijfsters van dit boek? Bekijk dan het onderstaande filmpje: 

[contact-form-7 id=”5781″ title=”Inschrijfformulier”]

Over de schrijver
Sanne
Door

Sanne

op 14 August 2015

Lijkt me een nuttig en fijn boek waar je steun in kunt vinden als kind

Sandy Mollis
Door

Sandy Mollis

op 17 August 2015

Hoe weloverwogen en bewust je als moeder ook met je puber omgaat, zijn prive - gedachten, verwerkt hij graag zonder mijn medeweten. Met dit boek kan ik mijn puber, helpen deze gedachten op een rij te krijgen.

caroline
Door

caroline

op 18 August 2015

Heb 2 jongens die er duidelijk op hun eigen manier mee om gaan maar ook op hun eigen manier mee vast zitten. Alle hulp via instanties vinden zowel zij als ik niet effectief maar wie weet helpt dit boekje wel? Waar ze in hun eigen tijd en veilige gevoel er dieper naar durven kijken, fingers crossed

Stephanie
Door

Stephanie

op 20 August 2015

Het lijkt mij een mooi en positief boek waar mijn dochter een hoop aan zou hebben. De 'waarom' vraag komt wel eens voorbij en sommige dingen zijn lastig uit te leggen.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down