Winnaar Estivant vakantie
15 augustus 2015 
2 min. leestijd

Winnaar Estivant vakantie

Een tijdje geleden mocht Happy Single Moms namens ‘Estivant’ een vakantie weg geven. Je kon toen een 8-daagse eenoudervakantie met Estivant naar Oostenrijk winnen, in het gemütliche Niederau. Ermelinda heeft deze prachtige reis gewonnen en is met haar zoon en dochter een week naar Pension Busker in Niederau geweest. Winnaar eenoudervakantie 3Dit is al jaren een bijzonder gastvrij vakantieadres voor gezellige 1-ouders die, net als jij, toe zijn aan een bijzondere en goed geregelde vakantie samen met hun kinderen. Estivant vakanties is al jaren dé specialist van Nederland en heeft deze vakantie tot in de puntjes voor je geregeld. Voor de jongste kinderen (t/m groep 8) is er het inbegrepen EstiFun programma en ook de oudere kinderen hebben hun eigen activiteitenprogramma; EstiVenture!

Wij waren natuurlijk super blij dat wij deze mooie reis weg mochten geven! Nog blijer waren we toen we de reactie van onze winnares ontvingen! 

Ermelinda heeft deze prachtige reis gewonnen en is inmiddels een tijdje terug. We vroegen haar hoe haar vakantie in Oostenrijk met haar gezin was geweest. Hieronder kun je haar (hartverwarmende) reactie lezen: 

Winnaar Estivant eenoudervakantie“Ik ben nog steeds in de wolken!! 
Het was een onvergetelijke ervaring. Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een “vakantie gevoel” gehad. Terwijl de kinderen, met het Estivant-team, leuke activiteiten aan het doen waren, had ik tijd voor mijzelf.
Zonder twijfel, dit was de vakantie van ons leven!
Ik kan geen juiste woorden vinden om te beschrijven hoe dankbaar ik ben voor de kans die we hebben gekregen om deze leuke vakantie te ervaren.
Dank je wel ?
Liefs,
Ermelinda”

Wij zijn blij dat Ermelinda met haar gezin -na een zware tijd- zo’n geweldige vakantie heeft gehad! Mocht jij zelf ook interesse hebben om in de vakanties een vakantie te gaan ondernemen, samen met andere alleenstaande ouders, neem dan zeker een kijkje bij Estivant via www.estivant.nl

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen