Appen en zoenen

In het eerste deel van dit verhaal zagen we hoe Jill jaloers was op haar vriendin die direct sjans had. Ze baalde, totdat ze Johny ontmoette. Johny kuste Jill en stuurde diezelfde avond nog een whatsappje naar Jill… Lees hier van het zomerverhaal deel 2: appen en zoenen

Zomerverhaal 2: Appen en zoenen

Zomerverhaal 2: Appen en zoenen

De volgende dag word ik wakker en ik kijk gelijk naar mijn telefoon. He jammer, nog niets.  Misschien slaapt hij nog. Heel stom maar de hele tijd kan ik aan niets anders denken dan aan hem en ik kijk elke vijf minuten op mijn telefoon. Al lijken die vijf minuten elke keer vijf uur te duren. Rond 16.00 die middag, krijg ik een whatsapp van Johny. “Goedemiddag schoonheid, ik hoop dat je lekker hebt geslapen.  Ik in ieder geval wel. Fijne dag nog x”. En ik voel me weer een vijftienjarig meisje die voor het eerst verliefd is.

“Hey handsome, ik heb lekker geslapen en wat zijn jouw plannen vandaag?”. En zo ging het de hele dag door. Tot het moment dat mijn vriendin belt en ik haar vertel dat we tot het eind zijn gebleven en elkaar de hele dag al aan het appen zijn. We kunnen allebei niet wachten om elkaar weer te zien en we spreken af dat hij diezelfde avond bij mij op visite komt als mijn zoontje slaapt.

Het is 20.30 uur en de bel gaat. Oh jeetje wat ben ik zenuwachtig! Wat als het de alcohol was? Wat als hij toch niet zo leuk is als gisteren? Wat als hij mij eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt? Waaaah hij is er! Ik doe de deur open en ik weet niet of ik hem drie zoenen op zijn wang moet geven of op zijn mond. Maar gelukkig weet hij het wel, hij knuffelt me en geeft me een grote pakkerd op mijn mond. Aaaaw, heerlijk! Hij hangt zijn jas op, ik vraag hem wat hij wil drinken en we gaan op de bank zitten en kletsen eigenlijk zo weer verder alsof we elkaar al jaren kennen.

Hij vertelt over zijn vorige relatie. Die heeft acht jaar geduurd en hij is nu pas sinds een half jaartje weer vrijgezel. Hij vertelt dat ik de eerste ben in wie hij wel interesse heeft om te kijken of het iets kan worden. en ik voel me bijna vereerd zo blij ben ik om dat te horen. Zo praten we nog even verder.

Het voelt zo vertrouwd! Ik zit dicht naast hem en ruik hem. Wat ruikt hij lekker!

Ik zou wel de hele avond aan hem willen ruiken haha. Ik kruip tegen hem aan en hij slaat een arm om me heen. Ik voel me hemels! Vlinders vliegen alle kanten op, ongelofelijk eigenlijk in zo’n korte tijd. En de tijd vliegt weer voorbij. Hij staat op het punt om naar huis te gaan en ik besluit hem nog even een knuffel te geven, maar ik kan hem niet meer loslaten. Hij begint me te zoenen, hartstochtelijk te zoenen. Wow, kan het nog beter? Ik wil hem niet meer laten gaan… Maar het wordt steeds later en we moeten allebei vroeg op dus hij gaat naar huis. Nog een hartstochtelijke afscheidszoen een kus op mijn voorhoofd en hij loopt zo de deur uit. Ook nu krijg ik een kwartiertje later weer een berichtje dat hij thuis is aangekomen en hij wenst mij welterusten. En lekker slapen zal ik…

De volgende ochtend word ik wakker met een lief appje van Johny en mijn dag kan niet meer stuk. De gehele dag appen we elkaar. En ook deze avond komt hij bij mij thuis. Nu kruip ik gelijk tegen hem aan en in plaats van een serieus gesprek beginnen we gelijk met zoenen. Voorzichtig, en teder. Alles wat hij doet, doet hij met beleid. Vóór ik het weet liggen op de bank. Ehoh dit gaat wel erg snel. Hoewel het allemaal heel fijn voelt hoor begrijp me niet verkeerd. Maar we kennen elkaar natuurlijk net..

Zomerverhaal 2: Appen en zoenen

Zomerverhaal 2: Appen en zoenen

Ik geef hem aan dat dit allemaal wat te snel gaat. En hij kijkt me aan en zegt dat hij me begrijpt. Ik ben blij dat hij mij begrijpt, respect heeft voor mijn grenzen en niet gelijk afschrikt. Dit laat mij zien, wat een echte vent hij is. En ik vind hem nog leuker. We praten nog even voor hij naar huis gaat. Vóór hij gaat krijg ik nog een hartstochtelijke zoen en knuffel. En als laatste die kus op mijn voorhoofd. Ik weet niet wat het is maar zoals hij die kus op mijn hoofd geeft, voelt gewoon magisch, elke keer opnieuw.

In de weken die volgen zien we elkaar bijna elke avond, en we leren elkaar steeds beter kennen.

We gaan samen uit eten, naar de bioscoop. Hij gaat zelfs mee mijn hond uitlaten, heel gezellig.Na elkaar drie dagen niet gezien te hebben komt hij weer bij mij thuis. We gaan zitten op de bank. Kletsen wat en beginnen hevig te zoenen. We eindigen weer liggend op de bank, en ik besluit maar te laten gebeuren wat komen gaat.

 

Hij zoent me in mijn nek, ik hoor hem adem halen en ik krijg er kippenvel van.  We vervolgen de vrijpartij in mijn slaapkamer op bed. Wow wat is hij teder, lief en relaxed. Ik kan me echt niet meer herinneren de laatste keer dat ik zo’n goed gevoel had bij iemand.. We liggen samen nog na te genieten wat is dit fijn zeg! Wat voel ik me fijn en veilig bij hem!

 

Over de schrijver
Anonymous
Door

Anonymous

op 14 Aug 2016

Ik heb bewondering er voor hoe je alles zo met ons deelt respect ervoor ik wens je veel liefde en geluk toe

Reactie plaatsen